ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1123 φορές

Με δύο απουσίες η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται την ΑΕΚ

Το Σάββατο η ΒΕΡΟΙΑ  αγωνίζεται στην έδρα της,  για την 4η αγωνιστική της Super League, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο, όχι μόνο από την Ημαθία, αλλά από όλη τη Μακεδονία, θα αρχίσει στις 20:00 και θα το διευθύνει ο Καλογερόπουλος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ Της ΒΕΡΟΙΑΣ

Δύο θα είναι οι απόντες στο Βεροιώτικο στρατόπεδο, από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μαζί με τον Σισοκό, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του, απών θα είναι και ο Μελίσσης, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, αφού και οι δύο έμπειροι παίκτες που θα απουσιάζουν αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Κατά τα άλλα ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεσή του. Πήρε στην αποστολή 19, οι οποίοι μετά την απογευματινή προπόνηση αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ της Βέροιας.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Λόπεζ, Καντιμοίρης, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Ασίγκμπα, Παπαστεργιανός, Άρτσε, Σαρπόνγκ, Κάλβο, Σισίνιο, Καπετάνος, Μίλιεβιτς, Βίτι, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στη προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος παρέμεινε κλινήρης λόγω γαστρεντερίτιδας.
Μετά το τέλος της προπόνησηςτης Παρασκευής ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε 21μελή αποστολή για τον αγώνα στη Βέροια.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Μάνταλο, Βάργκας, Ροντρίγκες, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

ΌΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (17/09) 
Ξάνθη-Πανιώνιος (16:00) 
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (18:15) 
Βέροια-ΑΕΚ (20:00) 
Κυριακή (18/09) 
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00) 
Κέρκυρα-ΑΕΛ (18:15) 
Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18:15) 
Ηρακλής-Ολυμπιακός (20:30) 
Δευτέρα (19/09) 
Αστέρας-ΠΑΟΚ