ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 940 φορές

Τα μέτρα τάξης της Αστυνομίας για τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση, για τα μέτρα που θα λάβει για τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ. Στην σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Δ/νση δεν πήρε μέρος η ΠΑΕ ΑΕΚ, παρ΄όλα αυτά δόθηκαν οι θύρες 5 και 6 στους φίλους της για τους λόγους που στην ανακοίνωσή της αναφέρει παρακάτω η Αστυνομία.

Τα κυριότερα αποσπάσματα από την ανακοίνωση είναι τα εξής:

«Από την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ θα εκδοθούν μέχρι 4.900 εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι την 15-09-2016, εκ των οποίων η γηπεδούχος ΠΑΕ παραχωρεί 2.400 εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα (776 στη θ5 και 1624 στη θ6), καίτοι αυτή δεν παρέστη στη πραγματοποιηθείσα σύσκεψη και με σχετικό της έγγραφο δήλωσε ότι δεν αιτείται τη διάθεση εξέδρας για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Επιπλέον, η γηπεδούχος ομάδα δήλωσε ότι θα διαθέσει ένα (01) μπουθ (Θ3) και 20 προσκλήσεις, στη θύρα 4.

-Αποφασίστηκε η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΕΚ για τον εν λόγω αγώνα καισυμφώνησε στη χορήγηση εισιτηρίων αποκλειστικά για μεμονωμένους φιλάθλους φιλοξενούμενης Π.Α.Ε. ΑΕΚ στις κερκίδες Θ5 και Θ6.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να εκδώσει μέχρι 4.900 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των διαρκείας – ανταλλαγής, ως ακολούθως:

 ΘΥΡΑ 1 : 700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ·

 ΘΥΡΑ 2 : 800 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ·

 ΘΥΡΑ 3 : 200 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ·

 ΘΥΡΑ 4: 800 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ·

 ΘΥΡΑ 5 : 776 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ·

 ΘΥΡΑ 6 : 1624 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ·

2. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών 1, 2, 3, 4, αφού προμηθεύονται εισιτήριο από τα τρία (03) εκδοτήρια Θ1. -Η είσοδος φιλάθλων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ για τις ανωτέρω κερκίδες θα πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες Θύρες.

3. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΑΕΚ που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα, θα προσέλθουν μεμονωμένα και θα καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες Θυρών 5 και 6, αφού προμηθεύονται εισιτήριο από τα αντίστοιχα εκδοτήρια. Έξωθεν της θύρας 6 θα λειτουργήσουν δύο (2) εκδοτήρια και ένα (1) έξω από τη θύρα 5.

-Η είσοδος φιλάθλων Π.Α.Ε. ΑΕΚ για τις ανωτέρω κερκίδες Θ5, Θ6 θα πραγματοποιείται από τις αντίστοιχες εισόδους.

-Να παραμείνει κενή ως ζώνη ασφαλείας 800 θέσεων στην κερκίδα Θ1 προς την κερκίδα Θ6, λόγω μικρής απόστασης φιλάθλων των διαγωνιζομένων ομάδων και επιπρόσθετα, το μεγαλύτερο μέρος φιλάθλων περιοχής μας ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία υπάρχει διαχρονική αντιπαλότητα.

-Οι θύρες του Σταδίου Βέροιας να ανοίξουν τρείς (03) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ήτοι την 17:00΄. Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή στη γηπεδούχο ομάδα για την έγκαιρη λειτουργία Θυρών και εκδοτηρίων στις Θύρες 5 και 6, όπου θα φιλοξενηθούν φίλαθλοι Π.Α.Ε. ΑΕΚ.

-Η προσέλευση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ και της Π.Α.Ε. ΑΕΚ να γίνει μεμονωμένα.

-Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο (02) τουλάχιστον ζώνες περιμετρικά του Σταδίου Βέροιας, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίω.

-Να αποκλεισθεί η είσοδος στο Στάδιο Βέροιας φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ