ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1249 φορές

Ξεκίνησε την προετοιμασία, με αλλαγές στην αρχική 11άδα η ΒΕΡΟΙΑ με ΑΕΚ

Να ξεχάσουν το γρηγορότερο δυνατό, το βαρύ 6-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», κυρίως όμως την κακή, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εμφάνιση, θέλουν όλοι στη ΒΕΡΟΙΑ, ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ, το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Το απόγευμα στις 6 ξεκίνησε η προετοιμασία  στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός φυσικά τον Σισοκό, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι , στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Νότου, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός αναμένεται να κάνει 2 με 3 αλλαγές σ το αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι της άτυχης πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.

Αναμένεται η τοποθέτηση του έμπειρου Γεωργιανού  Ναβαλόφσκι στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς και η επιστροφή του Άρτσε στη φυσική του θέση , αυτή του αμυντικού χαφ, όπου την περσινή περίοδο «έβγαζε μάτια». Επίσης θέση στην βασική 11άδα ενδέχεται να πάρει και ο Παπαστεργιανός, ενώ και στη θέση ενός εκ των δύο στόπερ αναμένεται κάποια αλλαγή.