ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1295 φορές

Κατέρρευσε η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον Ολυμπιακό

Σε κακή ημέρα η ΒΕΡΟΙΑ, υπέστει πανωλεθρία στο Καραισκάκη όπου συνετρίβει 6-1 απο τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός έπαιξε στο μισό γήπεδο τη ΒΕΡΟΙΑ, που έδειξε πολλές αδυναμίες σε όλες της τις γραμμές, κυρίως όμως στην άμυνα, η οποία αδράνησε και στα τρία τέρματα που πέτυχε σε αυτό το διάστημα ο «θρύλος».

Ένα πεντάλεπτο (25΄-29΄) ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν δύο τέρματα με τον Ιντέγιε στο 25΄και τον Σεμπά στο 27΄, είχαν ένα δοκάρι στο 29΄με τον Ελιουνούσι, ενώ στο 41΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε το τρίτο τέρμα, για να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό το πρώτο ημίχρονο και να φαντάζει εφιαλτική η συνέχεια για τη «Βασίλισσα».

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε με δύο αλλαγές. Ο Ναβαλόφσκι πέρασε στη θέση του Χαροντάκη στην ίδια πλευρά, ενώ ο Σαρπόνγκ άφησε τη θέση του στον Άρτσε, με τον Σισίνιο να περνάει στα δεξιά, όπου ήταν ο Ολλανδός.

Τίποτα δεν άλλαξε όμως προς το καλύτερο για τους Βεροιώτες, που έδειξαν αδικαιολόγητα και πάλι φοβισμένοι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πετύχουν γρήγορα το τέταρτο τέρμα τους, στο 49΄με τον Μιλιβόγιεβιτς και στο 61΄έκαναν το 5-0 με τον Ντε Λα Μπέγια.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκόλ της τιμής στο 74' με τον Καπετάνο, αν και στο τελευταίο 25λεπτο, όταν αποφάσισαν να βγουν μπροστά έδειξαν κάποια καλά στοιχεία΄

Το τελικό 6-1 πέτυχε στο 89΄ο Ιντέγιε.

 Η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε με τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια της εστίας της. Στις άλλες θέσεις της άμυνας, ο Μαλόν έπαιξε πλάγια δεξιά, ενώ ο Χαροντάκης αριστερά, με τους Μαραγκό και Μελίσση στο κέντρο της.

Αμυντικά χαφ ήταν οι Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, πλάγιοι μεσοεπιθετικοί ο Σάρπονγκ δεξιά, ο Κάλβο αριστερά, 10άρι ο Σισίνιο και αιχμή στην επίθεση ο Καπετάνος.

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Αλέκος Βοσνιάδης ακούνε στο όνομα Άρτσε (46΄), Ναβαλόφσκι (46΄) και Βίτι (77΄), που πήραν τη θέση των Σαρπόνγκ, Χαροντάκη και Σισίνιο αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους: Καπίνο, Φιγκερόα, Μποτία, Ντα Κόστα (59΄Ρέτσος), Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Μαρίν (69΄Καρντόσο), Σεμπά, Ελιουνούσι (64΄Πάρντο), Ιντέγιε  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ