ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1724 φορές

Παιδί του 21ου αιώνα o τρίτος τερματοφύλακας της "Βασίλισσας"

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2001 ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ

Η συμμετοχή του Γιώργου Τζελέπη στα δύο τελευταία παιχνίδια του Πανθρακικού στο περσινό πρωτάθλημα, υπενθύμισε σε όλους όσους περνούν κρίση ηλικίας ότι τα χρόνια κυλάνε σαν νεράκι.

Γιατί; Πολύ απλά, διότι ο νεαρός τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 1999. Κι αν ούτε αυτό σας ξύπνησε κάτι μέσα σας, θα το διατυπώσουμε διαφορετικά. Ο Τζελέπης έπαιξε στη Super League τον Μάιο, ενώ έχει γεννηθεί μόλις 49 ημέρες πριν την έλευση του 2000. Ανήκουστο; Που να δείτε τι συμβαίνει φέτος, που έφτασε πια η στιγμή να δούμε σε ρόστερ ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος τον πρώτο παίκτη γεννημένο τον 21ο αιώνα!

Ο 15χρονος τερματοφύλακας Θόδωρος Βενετικίδης, ο οποίος υπέγραψε πριν από λίγες μέρες επαγγελματικό συμβόλαιο με τη ΒΕΡΟΙΑ, είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 2001! Ναι, καλά διαβάσατε. Ούτε καν το 2000, για να αμφισβητούν οι τυπολάτρες ότι δεν είχε μπει ακόμα ο νέος αιώνας (και η χιλιετία), αλλά τον επόμενο χρόνο. Φαίνεται τόσο κοντινή η ημερομηνία, που είναι δύσκολο σε κάποιον «τριάντα και κάτι» ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν τότε μπορεί να πηγαίνουν σχολείο. Όχι να παίζουν ποδόσφαιρο.

Άλλος εκπρόσωπος της γενιάς του 2000 δεν υπάρχει στα αρχικά ρόστερ των 6 ομάδων, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξουν κι άλλοι πιτσιρικάδες από τα τμήματα υποδομής που θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Η ιστορία, βέβαια, θα γραφτεί αν ο Βενετικίδης αγωνιστεί κιόλας σε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ως τρίτος γκολκίπερ που είναι ο 15χρονος (και όχι τέταρτος, όπως ο γεννημένος στα τέλη του ’99 Μάριος Σιαμπάνης του ΠΑΟΚ), το ενδεχόμενο δεν είναι εντελώς απίθανο.

ΠΗΓΗ: SPORTDAY