ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 923 φορές

20μελής η αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ για το παιχνίδι με Ολυμπιακό

Πρεμιέρα την Κυριακή 11/9 για τη ΒΕΡΟΙΑ στο πρωτάθλημα της S. L.κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει στο Γ. Καραϊσκάκης.

 Ένα παιχνίδι πάντως που για τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της, αλλά και τους απλούς φιλάθλους της, επισκιάζεται από την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, έστω και αν κύκλοι προσκείμενοι στην ΠΑΕ υποστηρίζουν με βεβαιότητα, ότι η ΒΕΡΟΙΑ δεν πρόκειται να κινδυνέψει από το συγκεκριμένο θέμα, κάτι φυσικά που όλοι εύχονται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η ΒΕΡΟΙΑ αγωνιστικά έδειξε στα τελευταία φιλικά που έδωσε, ότι διαθέτει εναλλακτικές λύσεις και μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρεμιέρα πρωταθλήματος, που πολλές φορές συνοδεύεται από εκπλήξεις.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει να κάνει μόνο με τον Σισοκό, ο οποίος δεν είναι έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, η αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, γευμάτισε στο ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ και στις 13:30 αναχώρησε οδικώς για την Αθήνα.

Αυτή αποτελείται από τους:

Καντιμοίρη, Lopez, Malon, Asigba, Βασιλαντωνόπουλο, Μαραγκό, Μελίσση, Navalovskii, Χαροντάκη, Μπαλάφα, Παπαστεριανό, Παπαδόπουλο, Arce, Λινάρδο, Sisinio, Calvo, Sarpong, Miljevic, Καπετάνο και Vitti.