ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1173 φορές

Η νέα "Βασίλισσα" της περιόδου 2016-17. ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

Μία κατά 80% ανανεωμένη ΒΕΡΟΙΑ, θα δουν οι φίλοι της στο φετινό πρωτάθλημα της S.L.

Μία ΒΕΡΟΙΑ η οποία πέρασε από χίλια μύρια κύματα, αφού στις αρχές καλοκαιριού είχαμε το τέλος εποχής του Θόδωρου Καρυπίδη, ύστερα από δύο πετυχημένες αγωνιστικές περιόδους στην προεδρία της ΠΑΕ, την ριζική ανανέωση του ρόστερ της, όπως προαναφέραμε, αλλά και την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, με κάποια μάλιστα σχετική καθυστέρηση, αφού αυτή έγινε στις 9 Ιουλίου, ενώ ενδιάμεσα υπήρξαν και κάποιες προσφυγές, κυρίως νεαρών παικτών, τους οποίους μάλλον δεν ενδιαφερόταν να κρατήσει στο δυναμικό της.

22 ΕΦΥΓΑΝ

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 22 ποδοσφαιριστές, από το περσινό ρόστερ της «Βασίλισσας», αποτελούν παρελθόν από αυτήν, από τις αρχές καλοκαιριού. Ποδοσφαιριστές που οι περισσότεροι πρόσφεραν και είχαν πολλές συμμετοχές με τα κυανέρυθρα χρώματα, στο πρωτάθλημα της περιόδου 2015-2016 της SUPER LEAGUE.

Όμως η πολιτική της οικονομικής λιτότητας που εφαρμόζει η ΠΑΕ ενόψει του φετινού πρωταθλήματος, είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από αυτήν όλα τα βαριά συμβόλαια και όχι μόνον και όπως φάνηκε εκ των υστέρων οι άνθρωποί της ήθελαν να ξεκινήσουν από την αρχή και να «χτίσουν» μία νέα ομάδα.

Οι παίκτες που δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι οι:

Βασιλειάδης, Νέτο, Νάστος, Πούγγουρας, Ετζεγκέλε, Οστοϊτς, Μπράβο, Γιαννούλης, Μπατιόν, Ανάκογλου, Καρακώστας, Σιόντης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Καϊκούτ, Γιουσούφ, Μάνος, Ναζλίδης, Κόλα, Μαγιέφσκι, Αμπντούν, Ξόμπλιος.

ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ (3)

Τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν σε κανένα επίσημο παιχνίδι της "Βασίλισσα" και ήδη αποτελούν παρελθόν απ' αυτήν.

Πρόκειται για τους Αλμπα, Μπερτούτσι και Φόρτες.

8 ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ

Μόλις οκτώ είναι οι ποδοσφαιριστές που προτίμησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ, αν και έληξε το συμβόλαιό τους, ή να μην το «σπάσουν» και να συνεχίσουν για άλλη μία χρονιά σε αυτήν.

Στην πρώτη κατηγορία είναι οι: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αρτσε, ενώ στη δεύτερη ανήκουν οι: Λόπεζ, Μπαλάφας, Μαραγκός, Καλί, Μελικιώτης.

19 ΗΡΘΑΝ

Δεκαεννιά συνολικά παίκτες, ήρθαν στη «Βασίλισσα» προκειμένου να την ενισχύσουν τη νέα περίοδο.

Αυτήν τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας αριθμεί 27 ποδοσφαιριστές συν 4 που προωθήθηκαν απο την Κ20 πριν λίγες μέρες, από τους οποίους 19 είναι Έλληνες (μαζί και ο Μίλιεβιτς, που έχει Σέρβο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, καθώς και οι νεαροί που προωθήθηκαν απο την Κ20) και 12 οι αλλοδαποί.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μειώθηκε κατά πολύ το έμψυχο δυναμικό της Βεροιώτικης ομάδας, σε σχέση με πέρσι, όταν το ρόστερ της απαριθμούσε 35 παίκτες.

Τα 19 νέα πρόσωπα είναι τα παρακάτω: Καπετάνος, Μελίσης, Μαυριάς, Χαρο-

ντάκης, Λινάρδος, Παπαδόπουλος Ι., Μίλιεβιτς, Παπαστεριανός, Κωνσταντινίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αντονις, Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Τόμας, Κάλβο, Βίτι, Σισοκό, Σάρπογκ, Σισίνιο.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20

Μπορεί να μην έμειναν στην επαγεγλματική ομάδα οι νεαροί Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος, οι οποίοι έβγαλαν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αποτελούν παρελθόν απο την ΠΑΕ, όμωςn προωθήθηκαν και υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο οι Ράδης, Βενετικίδης, Ζυγκερίδης και Δόρης.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (3)

Λόπεζ

Καντιμοιρης

Βενετικίδης

ΑΚΡΑΙΟΙ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΕΣ (5)

Μαλόν (δεξιά)

Βασιλαντωνόπουλος

Ασίγκμπα (δεξιά) *

Χαροντάκης (αριστερά)

Ναβαλόφσκι (αριστερά)

ΣΤΟΠΕΡ (5)

Μαραγκός

Σισοκό

Μελίσης

Καλί

Ράδης

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ (7)

Παπαδόπουλος Ι.

Τόμας

Μπαλάφας

Παπαστεριανός

Αρτσε

Δόρης

Αντονις

ΑΚΡΑΙΟΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ (4)

Κάλβο

Μαυριάς

Σάρπονγκ

Μίλιεβιτς

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ (2)

Λινάρδος

Σισίνιο *

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ (5)

Καπετάνος

Βίτι *

Μελικιώτης

Ζυγκερίδης

Κωνσταντινίδης

* Εδώ να διευκρινίσουμε ότι ο Ασίγκμπα αγωνίζεται και σαν στόπερ,ενώ

ο Βίτι εκτός από σεντερ φορ μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος, ενώ ο Σισίνιο αγωνίζεται και ως ακραίος μεσοεπιθετικός.