ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1355 φορές

Κανονικά παίζει με Ολυμπιακό η ΒΕΡΟΙΑ, ανησυχία στις τάξεις των φίλων της

Η ανησυχία έχει πλέον διαδεχθεί την αισιοδοξία που επικρατούσε στις τάξεις των φιλάθλων της «Βασίλισσας», αφού βλέπουν για τρίτη συνεχή χρονιά, λίγο πριν τη σέντρα, η ομάδα τους να «σέρνεται» στις αθλητικές δικαστικές αίθουσες και να μην μπορεί απρόσκοπτα να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η «παράνομη» μετοχική σύνθεση, για την οποία δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ,  θεωρείται βαρεία παράβαση και τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου καλούνται να επιβάλλουν υποβιβασμό στην επόμενη κατηγορία ή ακόμα και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Όλα αυτά όμως σε περίπτωση που οι Βεροιώτες δεν μπορέσουν να αντιστρέψουν τα πράγματα υπέρ τους  μέχρι τις 13 του μηνός, τελευταία ημέρα που θα πρέπει να έχουν καταθέσει όλα τα έγγραφα που απαιτούνται, οπότε το πρόβλημα θα έχει «θεραπευτεί».

Η διαδικασία που ακολουθείται πλέον, είναι να στείλει η ΕΕΑ ένα πόρισμα στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, που καλούνται από εκεί και πέρα να επιβάλλουν ποινές.

Με αφορμή το παραπάνω και παρά την φημολογία που υπήρξε, η οποία έκανε λόγο για αναβολή του κυριακάτικου αγώνα της Βασίλισσας» στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό. οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισαν αμέσως, έχοντας προφανώς άμεση πληροφόρηση για το θέμα, πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και πως το ματς θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία και ώρα (11/9, 20:30).