ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1051 φορές

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» Αλέκος Βοσνιάδης μιλάει στο kerkidasport.gr

Λίγο πριν το οικογενειακό διπλό στο Ταγαροχώρι με τον ΑΟ Καρδίας, στο kerkidasport.grμίλησε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Αλέκος Βοσνιάδης, αναφερόμενος στο φιλικό του Σαββάτου στον Βόλο με την τοπική Νίκη , ενώ έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματά μας, σε ότι αφορά αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Για το φιλικό.

«Αν και η Νίκη είναι ομάδα Γ΄Εθνικής, ήταν ένα δυνατό φιλικό από το οποίο μπόρεσα και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα.

Σαν σύνολο είχαμε καλά διαστήματα, ενώ δεν έλειψαν και κάποια λάθη. Από΄παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι, ενώ τα παιδιά ου ήρθαν, θα το επαναλάβω, μας πρόσθεσαν ποιότητα.

Φυσικά και έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την χρησιμοποίηση των Κάλβο, Ναβαλόβσκι, στα περισσότερα μέχρι τώρα φιλικά, στο δεύτερο 45λεπτο.

«Σίγουρα είναι παίκτες τους οποίους υπολογίζουμε πολύ για το πρωτάθλημα, όμως τους δίνουμε τους χρόνους που πρέπει, μέχρι να πατήσουν, όπως εμείς θέλουμε στα πόδια τους.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Κάλβο προέρχεται από έναν τραυματισμό, αρκετά μακρύ στην αρχή της προετοιμασίας και χρειάζεται σταδιακή προσαρμογή».

Για το αν υπολογίζει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό  Φόρτεζ, ο όποίος ούτε στο χθεσινό φιλικό στον Βόλο.

«Βεβαίως και υπολογίζεται. Είναι νέος σε ηλικία, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής, ώστε να προσφέρει αυτά που μπορεί».

Για τους γηγενείς νεαρούς (Μελικιώτης, Ξόμπλιος, Παπαδόπουλος Θ.», που συνεχίζουν από την περασμένη περίοδο στην ομάδα, όμως με εξαίρεση τα πρώτα φιλικά του καλοκαιριού, δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

 « Όπως και ο Φόρτεζ όλοι θα αγωνιστούν στο σημερινό διπλό προπόνησηςμε αντίπαλο την Καρδία.

Τώρα, όσον αφορά μεμονωμένα κάποια από αυτά τα παιδιά, τα οποία πραγματικά έχουν ταλέντο, θα δούμε το καλύτερο για  αυτά, όπως να πάνε δανεικά σε ομάδες που θα επιλέξουμε εμείς, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να γυρίσουν σε εμάς με τις απαραίτητες εμπειρίες .

 Έτσι έγινε με τον Ξόμπλιο, που είναι πολύ κοντά στον Παναιγιάλειο».