ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1105 φορές

Υπέγραψε στην Βασίλισσα ο Ισπανός Σισίνιο

Παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι και είπίσημα ο Σισίνιο καθώς την Παρασκευή πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πριν από λίγο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Βασίλισσα.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, με πολύ καλό βιογραφικό και πενταετή θητεία στην μεγάλη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, συμμετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων από την Πέμπτη και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Ποιος είναι ο Σισίνιο

Ο Σίσι όπως είναι τα παρατσούκλι του, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής. Είναι βραχύσωμος (ύψους 1.68) ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Κορέα με την Σουγιόν και στην Πολωνία με τη Λεχ Πόζναν.

Έχει συμμετοχή σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βαλένθια, στην οποία όμως δεν έμελλε να κάνει καριέρα. Έχει παίξει με επιτυχία στην Χέρκουλες και την Βαγιαδολίδ, έχει κάνει μία σπουδαία σεζόν στην Ουέλβα, ενώ είχε μία πολύ καλή τριετία ακόμη στη Βαγιαδολίδ, πριν μετακομίσει για την τριετία 2012-15 στην Οσασούνα.

Η ΒΕΡΟΙΑ αναζητούσε ένα παίκτη που θα έχει μεν το σκοράρισμα, αλλά θα βοηθάει και στην δημιουργία φάσεων, με τον Ισπανό να φαίνεται πως είναι ένας τέτοιος παίκτης, ξεχωρίζοντας μάλιστα και για την ταχύτητα που σε αυτή τη Super League, παίζει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο.