ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1541 φορές

Φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ 2-3 στο Βόλο επί της Νίκης

Με δύο πρόσωπα η ΒΕΡΟΙΑ, πήρε τη νίκη μέσα στον Βόλο από την τοπική Νίκη με σκόρ 2-3.

Ένα σκορ το οποίο δεν ανταποκρίνεται  στην πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού η «Βασίλισσα» ιδιαίτερα στην επανάληψη, ήταν πολύ καλύτερη από την γηπεδούχο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών, που δεν χάνονται.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, παιζοντας το προσφιλές του 4-4-1-1 και στα δύο ημίχρονα, χρησιμοποίησε από την αρχή του αγώνα διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με τα τελευταία φιλικά, θέλοντας να δοκιμάσει και άλλους παίκτες σε διάφορες θέσεις.  Έτσι ο Λόπεζ επανήλθε κάτω από τα δοκάρια, ο Ασίγκμπα αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα, ο Μελίσης  στόπερ δίπλα στον Σισοκό, αλλά και ο Λινάρδος καθαρό 10άρι.

Όμως «όλα τα λεφτά» ήταν η ΒΕΡΟΙΑ του β΄ημιχρόνου, όταν από την αρχή του αγωνίστηκαν από την αριστερή πλευρά οι Ναβαλόβσκι, Κάλβο, που στην κυριολεξία έκαναν ότι ήθελαν, αναγκάζοντας και αυτούς τους φίλους της Νίκης αρκετές φορές να τους χειροκροτήσουν.

Ακόμη θα πρέπει να επισημάνουμε τα γκόλ των Μίλιεβιτς και Άρτσε τα οποία ήταν σκέτη ζωγραφιά.

ΟΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

23΄OΚαπετάνος ανενόχλητος παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

26΄ Ο Σισοκό πιο ψηλά από όλους κερδίζει την κεφαλιά , η μπάλλα καταλήγει μόλις άουτ.

27΄ΓΚΟΛ 0-1.Ο Μίλιεβιτς από αριστερά και έξω από την αντίπαλη περιοχή, ύστερα από προσποιήσεις, πιάνει ένα πολύ δυνατό σούτ, στέλνοντας τη μπάλλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας της Νίκης

38΄ΓΚΟΛ 1-1.Ο Κορέτας από πολύ κοντά ισοφαρίζει.

40΄Σούτ του Λινάρδου από μακρυά, αποκρούει σωτήρια ο αντίπαλος τερματοφύλακας

41΄Από κόρνερ του Λινάρδου. δημιουργείται αναμπουμπούλα στα καρέ της Νίκης, χωρίς να μπορέσουν οι προωθημένοι Σισοκό και Χαροντάκης να σπρώξουν τη μπάλλα στα δύχτια της Βολιώτικης ομάδας.

51΄Ο Ναβαλόφσκι από πλάγια θέση επιχειρεί σουτ, το οποίο κοντράρει σε πόδι αντιπάλου και καταλήγει κόρνερ.

60΄Από αριστερά ο Ναβαλόβσκι βγάζει τη σέντρα, προλαβαίνουν όμως και απομακρύνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

66΄Ο Κάλβο από αριστερά σεντράρει, στην πορεία της μπάλλας πετάγεται ο Μπαλάφας ,όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων προλαβαίνει και αποκρούει σωτήρια.

68΄Σούτ του Σάρπονγκ, από καλή θέση, η μπάλλα φεύγει σύριζα άουτ.

70΄ΓΚΟΛ 1-2. Ο Βίτι κερδίζει την κεφαλιά ανάμεσα από δύο αντιπάλους ,στέλνοντας την στα δίχτυα του Γρηγοριάδη, από σέντρα του Ασίγκμπα.

76΄Η μπάλλα δεν κάνει το κέφι στον Μέτσι, που από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.

80΄Τακουνάκι πάσα του Κάλβο για τον Ναβαλόβσκι ,το δυνατό σούτ του αριστερού μπάκ της ΒΕΡΟΙΑΣ αποκρούει θεαματικά ο τερματοφύλακας της Νίκης.

88΄ ΓΚΟΛ 1-3 Φοβερό γκόλ από τον Άρτσε, ύστερα από ατομική προσπάθεια και δυνατό σούτ.

89΄Ο Λόπεζ εκπληκτικά αποκρούει σε κόρνερ, σούτ του Αλεξανδρή από καλή θέση.

91΄ΓΚΟΛ 2-3 Ο Λόπεζ ανατρέπει τον Κάμπα που έμπαινε απειλητικά. Το πέναλτι που δίνει ο διαιτητής της συνάντησης, εκτελεί ο Μέτσι ο οποίος μειώνει σε 2-3.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, , Ασίγκμπα (75΄Μαυριάς), Χαροντάκη(46΄Ναβαλόβσκι), Μελίσης, Σισοκό (61΄Μαραγκός), Μπαλάφας,Παπαδόπουλος Ι.(46΄Παπαστεργιανός), Μίλιεβιτς (61΄Κάλβο), Λινάρδος (61΄Άρτσε), Καπετάνος (61΄Βίτι), Σάρπογκ (75΄Παπαδόπουλος Θ.)