ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1233 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με νέο πρόσωπο η προπόνηση της Πέμπτης (video)

Με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (25/8) για τη "Βασίλισσα του βορρά".

Ο λόγος για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Σισίνιο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανέρυθρων".

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής αφίχθη το πρωί της Πέμπτης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας, ενώ την Παρασκευή θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ποιος είναι

Ο Σίσι όπως είναι τα παρατσούκλι του, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής. Είναι βραχύσωμος (ύψους 1.68) ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Κορέα με την Σουγιόν και στην Πολωνία με τη Λεχ Πόζναν.

Έχει συμμετοχή σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βαλένθια, στην οποία όμως δεν έμελλε να κάνει καριέρα. Έχει παίξει με επιτυχία στην Χέρκουλες και την Βαγιαδολίδ, έχει κάνει μία σπουδαία σεζόν στην Ουέλβα, ενώ είχε μία πολύ καλή τριετία ακόμη στη Βαγιαδολίδ, πριν μετακομίσει για την τριετία 2012-15 στην Οσασούνα.

Η ΒΕΡΟΙΑ αναζητούσε ένα παίκτη που θα έχει μεν το σκοράρισμα, αλλά θα βοηθάει και στην δημιουργία φάσεων, με τον Ισπανό να φαίνεται πως είναι ένας τέτοιος παίκτης, ξεχωρίζοντας μάλιστα και για την ταχύτητα που σε αυτή τη Super League, παίζει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο.