ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1502 φορές

Δείγμα θετικό για την ΒΕΡΟΙΑ στο 0-0 στα Γιάννενα

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια, σε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας φιλικό.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έδειξε όπως και στο φιλικό με την Κέρκυρα, ένα καλό πρόσωπο, το οποίο μπορεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να βελτιώσει ακόμη περισσότερο, αφού κάτι τέτοιο το επιτρέπει η πληρότητα που έχει σε όλες σχεδόν τις θέσεις, αλλά και η ποιότητα των παικτών της

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Τη δοκιμασμένη συνταγή του 4-4-1 χρησιμοποίησε ο προπονητής της «Βασίλισσας». Ο Καντιμοίρης ήταν κάτω από τα δοκάρια, η δυάδα των στόπερ ήταν οι Μαραγκός-Καλί και πλάγιοι μπάκ οι Μαλόν-Ναβαλόφσκι. Αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος-Τόμας, πλάγιοι μεσοεπιθετικοί οι Σάρπονφκ-Κάλβο και πίσω από τον προωθημένο Καπετάνο ο Άρτσε

Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να κυριαρχήσει στον χώρο του κέντρου, ενώ με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, το ματς κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, χωρίς πολλές φάσεις και χωρίς γκολ.

8΄Ο Καπετάνος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, επιχειρεί  ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

16΄Καλό σουτ του Άρτσε, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

17Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Μαμπουλού να κάνει κεφαλιά-πάσα προς τον Κόντε, όμως οι αμυντικοί της Βέροιας έδιωξαν την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

20΄Μικρή διακοπή στο παιχνίδι, για τραυματισμό του Καλί, που στο 23΄αναγκαστικά άφησε την θέση του στον Σισοκό

28΄Επικίνδυνο φάουλ για την Βέροια με εκτελεστή τον Άρτσε, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών του ΠΑΣ και έφυγε κόρνερ.

37΄Κεφαλιά του προωθημένου Τζημόπουλου, μετά από κόρνερ του Ακόστα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

42΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Βέροιας. Ο Ναδάλες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόντε δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στον Γιάκο στην μικρή περιοχή, όμως ο Καντιμοίρης και οι αμυντικοί έπεσαν άμεσα πάνω του διώχνοντας σε κόρνερ.

45΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάρπονγκ στις καθυστερήσεις, μπλόκαρε εύκολα ο Πασχαλάκης.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπορεί να είχε μία ελαφριά υπεροχή, όμως η ΒΕΡΟΙΑ ήταν αυτή που έχασε τις περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες.

50΄Σπουδαία ευκαιρία για την Βέροια. Ο Ναβαλόφσκι έκανε την σέντρα, ο Καπετάνος πάνω στην κίνηση έκανε το σουτ και ο Περιστερίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

54΄Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα και πρώτη κεφαλιά του Σκόνδρα, ο Παναγιώτου βρήκε την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε αδύναμα στα χέρια του Καντιμοίρη.

68΄Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια. Μετά από κεφαλιά του Σισοκό, ύστερα από σέντρα του Μαλόν από δεξιά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Περιστερίδη.

73΄Πολύ καλό σουτ του Ιγκόρ από τον άξονα μετά από κόντρες, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Καντιμοίρη.

86΄Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Λινάρδου από τον άξονα, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Μήτσιος, με βοηθούς τους Δημήτρη Τάτση και Ελευθέριο Καραλή.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης (46΄Περιστερίδης), Καρανίκας (Μπυκουβάλας), Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος (Σκόδρας), Τζημόπουλος(80΄Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (60΄Ιγκόρ), Ακόστα, Γιάκος, Κόντε, Μαμπουλού ( Φερφελής).

ΒΕΡΟΙΑ: (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (78΄Ασίγκμπα), Ναβαλόφσκι (Χαροντάκης), Μαραγκός, Καλί(23΄Σισοκό}, Παπαδόπουλος, Σάρπονγκ (Λινάρδος), Τόμας (64΄Μπαλάφας), Άρτσε (64΄Μίλιεβιτς), Κάλβο (Μαυριάς), Καπετάνος (58΄Βίτι).

Φωτο: super-fm.gr