ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 968 φορές

Φιλική τριάρα της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον Π.Α.Ο.Κ.

Ένα δυνατό φιλικό έδωσε στην Τούμπα η Βασίλισσα με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ., από τον οποίο γνώρισε την ήττα, 3-0.

Οι Βεροιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τον Μελίσση και Ασίγκμπα οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή προλυπτικά αφού βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας και τον νεοαποκτηθέντα Βίτι, ενώ απουσίαζε ο Μπερτούτσι που μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του.

Σε γενικές γραμμές η Ημαθιώτικη ομάδα παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο έχοντας απέναντί της έναν δυνατό αντίπαλο, όμως προβλημάτισε και πάλι επιθετικά, όπου η προσθήκη του Βίτι και κατά πάσα πιθανότητα του Καπετάνου θα τις δώσουν σίγουρα σε αυτή την γραμμή μεγαλύτερη δυναμική.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεκίνησε με τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια, πλάγια μπακ τους Μαλόν-Χαροντάκη, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαραγκο-Σισοκό, αμυντικά χαφ τον Μπαλάφα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, δεξιά τον Μίλιεβιτς, αριστερά τον Φόρτες και τον Άρτσε πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μελικιώτη.

Στο πρώτο 45λεπτο, σαφώς ο Π.Α.Ο.Κ. είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων,με τους Βεροιώτες να δίνουν χώρο στον αντίπαλό τους και να προσπαθούν για κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που αυτό το έκαναν δύο φορές, με τον ίδιο παίκτη τον Περέιρα, ο οποίος ισάριθμες φορές έπιασε στον ύπνο το Βεροιώτικο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες ξεκίνησαν με 2 αλλαγές (ο Ξόμπλιος πήρε την θέση του Μελικιώτη στην κορυφή της επίθεσης και ο Τόμας την θέση του Μπαλάφα παίζοντας αμυντικό χαφ δίπλα στο Παπαδόπουλο Ι.) από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μία αλλαγή αφού κάτω από τα δοκάρια της εστίας τους ο Βελλίδης αντικατέστησε τον Γλύκο.

Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 52΄ ο προπονητής της Βέροιας πραγματοποίησε άλλες δύο αλλαγές. Ο Κάλβο αντικατέστησε τον Φόρτες στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Ναβαλόφσκι τον Χαροντάκη στην αριστερή μεριά της άμυνας.

Οι φιλοξενούμενοι ποιο δραστήριοι απ’ ότι στο πρώτο μέρος, ελέγχουν το παιχνίδι αναζητώντας ένα γκολ, στο οποίο όμως δεν μπορούν να φτάσουν δείχνοντας επιθετική αδυναμία.

Στο διάστημα 60΄ με 70΄ οι πολλές αλλαγές που κάνει ο Αλέκος Βοσνιάδης, επηρεάζουν την ομάδα του που στο 62΄ δέχεται το τρίτο τέρμα από τον αντίπαλό της. Τελικά η Βασίλισσα βρίσκει τον εαυτό της έχοντας καλά πατήματα από το 75΄ και μετά χωρίς όμως να μπορέσει, με εξαίρεση μία φάση στο 76΄ να απειλήσει την εστία του Βελλίδη.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

5΄ Πρώτο σουτ στο παιχνίδι και αυτό για την Βέροια όταν ο Μίλιεβιτς σε θέση τετ-ατ-τετ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

19΄ Πρώτο σουτ για τον Π.Α.Ο.Κ. με τον Ροντρίγκες από το ύψος της περιοχής να διώχνει με γροθιές ο Καντιμοίρης.

26΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Μίλιεβιτς, η μπάλα παίρνει πορεία προς το αριστερό παραθυράκι της εστίας του Π.Α.Ο.Κ., όμως ο Γλύκος διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

29΄ 1-0. Ο Π.Α.Ο.Κ. ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή του Περέιρα, που βρέθηκε αφύλακτος, μετά από παράλληλη μπαλιά του Λέοβατς ο οποίος ανέβηκε ωραία από αριστερά.

35΄ 2-0. Ίδια ακριβώς φάση για τον Π.Α.Ο.Κ. με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Λέοβατς από αριστερά δίνει έτοιμο γκολ στον Περέιρα, ο οποίος δεν χαρίζεται μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη.

57΄ Σουτ του Σάκχοφ έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

62΄ 3-0. Ο Ζάιρο με πολύ ωραία κάθετη έβγαλε σε θέση τετ-ατ-τετ τον Μπίσεσβαρ ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

66΄ Από παράλληλη συρτή μπαλιά του Κίτσιου, ο Ροντρίγκιεζ μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή της Βέροιας… καταφέρνει να χάσει σίγουρο γκολ.

76΄ Από αριστερά ο Ναβαλόφσκι βγάζει ωραία σέντρα, στο πρώτο δοκάρι της εστίας του Π.Α.Ο.Κ. ο Ξόμπλιος πιάνει γυριστή κεφαλιά σχεδόν εξ επαφής με τον Βελλίδη, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Π.Α.Ο.Κ.: Γλύκος (46΄ Βελλίδης), Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς 63΄ Πούγγουρας), Χαρίσης (63΄ Δημητριάδης), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες (73΄ Αθανασιάδης), Ζάιρο (63΄ Κοροβέσης), Περέιρα

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (70΄ Παπαδόπουλος Θ.), Χαροντάκης (52΄ Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισοκό (69΄ Καλί), Μπαλάφας (46΄ Τόμας), Άρτσε (63΄ υπό δοκιμή), Παπαδόπουλος I. (73΄ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (73΄ Μαυρίας), Φόρτες (52΄ Κάλβο), Μεληκιώτης (46΄ Ξόμπλιος)