ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1447 φορές

Φιλικό στο Βόλο για τη ΒΕΡΟΙΑ - Ανακοινώνει παίκτες!

Το πρώτο της εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αντιμετωπίζει στις 7μμ στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου τον τοπικό Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των κυανερυθρων Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει μια ακόμη καλή ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του, καθώς απομένουν κάτι λιγότερο από 20 μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τους Κάλβο και Μπερτούσι που δεν είναι απολύτως έτοιμοι, ενώ πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν και οι Μελίσσης, Καλί λόγω μικροενοχλήσεων.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η Βασίλισσα τα έχει βρει σε όλα με τον 27χρονο μέσο Γιάννη Παπαδόπουλο, πρώην παίκτη του Αρη, του Ολυμπιακού και του Ηρακλή (τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες του εξωτερικού) και σήμερα θα τον ανακοινώσει επίσημα.

Από εκεί και πέρα σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του 27χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού Τζέφρι Σάρπονγκ, ο οποίος κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του 22χρονου Πορτογάλου επιθετικού Σανσιντίνο Σίλβα από τη Μπενφίκα.

Όσον αφορά τους δύο λατινοαμερικάνους επιθετικους Πάμπλο Βίτι και Πάμπλο Ολιβέρα, που έχουν συμφωνήσει προφορικά με τη Βασίλισσα, αναμένονται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το αργότερο έως την Πέμπτη για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. 

Τέλος, πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα βρίσκεται ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Μαχαμαντου Σισοκό (φωτο), που αγωνίστηκε με τα κυανέρυθρα και την σεζόν 2013-2014.