ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1562 φορές

Πρώτη φιλική ήττα για την "διπρόσωπη" ΒΕΡΟΙΑ (φωτο)

Την πρώτη της φιλική ήττα γνώρισε η "Βασίλισσα του βορρά" το απόγευμα της Κυριακής (31/07). Οι "κυανέρυθροι" έχασαν με σκορ 1-0 από τον δυνατό Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο και δείχνοντας ότι θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά.

Στο πρώτο μέρος ήταν κακοί, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους και με πολλά λάθη, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους πολύ ποιοτικούς αντιπάλους τους να ελέγξουν το ματς και να προηγηθούν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Αλέκου Βοσνιάδη έκαναν πιο ορεξάτη την ομάδα, με τους παίκτες της να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται πιο απειλητικοί για την αντίπαλη εστία.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο νεοαποκτηθείς Αλβιν Φόρτες, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα των 600 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 2' ο παλιός παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, έχασε την πρώτη ευκαιρία σουτάροντας άουτ μέσα από την περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ρομάνο έβγαλε εξαιρετική μπροστινή μπαλιά για τον Κάσσο, αλλά ο Λόπεζ πρόλαβε και έπεσε στα πόδια του αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Νέα καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο 10ο λεπτό όταν μετά από λάθος γύρισμα του Καλί, ο Κάσσος έκλεψε τη μπάλα και σούταρε υπό πίεση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η πρώτη υποψία φάσης για τη "Βασίλισσα" έγινε στο 18' όταν ο Μιλιεβιτς σούταρε λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ που κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χιώτη!

Οι φιλοξενούμενοι τελικά κατάφεραν δύο λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου να πάρουν το προβάδισμα που δικαιούνταν, όταν βρήκαν όμορφα στην αντεπίθεση με τον Κάσσο να βρίσκει ωραία τον Διαμαντόπουλο και αυτός από κοντά να γράφει το 0-1 για τον Απόλλωνα!

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, με τη ΒΕΡΟΙΑ να ισορροπεί το ματς και κατά διαστήματα να είναι καλύτερη από τους αντιπάλους της, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Στο 56' ο Ναβαλόφσκι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μίλιεβιτς έκανε το σουτ από την καρδιά της άμυνας αλλά ο γκολκίπερ Γεωργακόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιατραβάνης έκανε όμορφη προσπάθεια και σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο 78' ο νεαρός Μαυριάς έπιασε εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε σωτήρια, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του ματς έγινε στο 86' όταν ο υπό δοκιμή Σαφερ εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Απόλλωνα!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γιαντσή. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Παυλίδης (όλοι του Συνδέσμου Ημαθίας).

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (46' Καντιμοίρης), Χαροντάκης (46' Φόρτες), Μαλόν (69' Παπαγεωργίου), Καλί (46' Ασίγκμπα), Μαραγκός (57' Μελίσσης), Μπαλάφας, Ναβαλόφσκι, Τομάς (46' Λινάρδος), Άρτσε (57' Σαφερ), Μελικιώτης (69' Ξόμπλιος), Μίλιεβιτς (69' Μαυριάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Χιώτης, Βαλεριάνος, Ντάσιος, Δεληζήσης, Κύργιας, Πουρτουλίδης, Κονέ, Βάντερσον, Κάσσος, Ρομάνο, Διαμαντόπουλος.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Γεωργακόπουλος, Πάνος, Αλιατίδης, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Τρίγκας, Στεργίδης, Καλλέργης, Περογαμβράκης, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Γκούφας.


Τον αγώνα παρακολούθησε από την κερκίδα και ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός Τζέφρι Σάρπονγκ, ο οποίος θα περάσει την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα αποκτηθεί από τη "Βασίλισσα".

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR