ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1255 φορές

Σαββατοκύριακο ξεκούρασης για τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ένα διήμερο ρεπό ήταν ότι έπρεπε για τους ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, ύστερα από ένα κοπιαστικό 12ήμερο στα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το ρεπό δόθηκε από τον Αλέκο Βοσνιάδη για το Σαββατοκύριακο, ύστερα από την χθεσινοβραδινή κάθοδο των κυανέρυθρων στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Το διήμερο όμως αυτό δεν προβλέπεται να είναι ήρεμο και για τούς ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με το μεταγραφικό «κομμάτι», αφού μέχρι το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να αφιχθούν στην πόλη της Βέροιας ορισμένοι ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται, όπως άλλωστε έχουμε γράψει επανειλημμένα, για τον Μεξικανό Πέδρο Αρτσε, ο οποίος επιστρέφει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την «Βασίλισσα», τον 22χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό Φόρτες, τον Σερβοέλληνα χαφ Μίλιεβιτς καθώς και έναν 22χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό από τη Μπενφίκα.

Εάν τελικά πραγματοποιηθούν αυτές οι μεταγραφές, τότε η ΒΕΡΟΙΑ θα περιμένει τον έμπειρο Αργεντινό επιθετικό, που θα αποτελέσει το «κερασάκι στην τούρτα» στο φετινό της πάρε-δώσε.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΤΕΣ

Ο Άλβιν Ματέους, Φόρτες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1994 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, έχει ύψος 1,74μ. και αγωνίζεται τόσο ως αριστερός εξτρέμ, όσο και ως δεξί εξτρέμ, αλλά και ως επιθετικός μέσος. Αποτελεί παιδί της Φέγενορντ, όπου αγωνίστηκε με την Κ19, ενώ επί ολλανδικού εδάφους έχει περάσει από την Κ21 της Φίτεσε και την πρώτη ομάδα της Βααλβάικ.

Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα μικρών ομάδων σε Αγγλία και Φινλανδία, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του είναι η τουρκική Μπολουσπόρ. Συνολικά έχει μετρήσει 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας (Jupiler League) και 5 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας.