ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1580 φορές

Ολοκληρώνει τις μεταγραφές η "Βασίλισσα"

Το μεγαλύτερο ποσοστό των φετινών μεταγραφικών της κινήσεων αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η "Βασίλισσα του βορρά".

Οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ΠΑΕ βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχουν συμφωνήσει προφορικά και μάλιστα τους έχουν στείλει τα εισιτήρια για να αφιχθούν τις επόμενες μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ώστε να υπογράψουν -αν όλα πάνε καλά- τα νέα τους συμβόλαια.

Πρόκειται για τέσσερις ικανότατους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά τους κυανέρυθρους και θα δυναμώσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους.

Το όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση είναι ενός έμπειρου Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος διαθέτει "βαρύ" βιογραφικό και καριέρα σε σημαντικές ομάδες.

Επίσης, μια ανάσα από τη "Βασίλισσα" βρίσκεται ένας 25χρονος Ισπανός μέσος που έχει περάσει από δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας του, όπως και ένας ταλαντούχος Ολλανδός πλάγιος μεσοεπιθετικός που διαθέτει πολύ καλή τεχνική.

Ακόμη, φαίνεται πως αναθερμαίνεται η περίπτωση του 24χρονου Σερβοέλληνα μέσου Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Π.Α.Ο.Κ. και Λεβαδειακό (φωτο).