ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1321 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δεύτερο φιλικό με Κέρκυρα - "Κόπηκε" ο Αφρικανός

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της δίνει την Τρίτη (19/07) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αντιμετωπίζει στις 18:30 στην Κουτσούφλιανη την Κέρκυρα που επίσης προετοιμάζεται στην περιοχή.

Ο τεχνικός της "Βασίλισσας" Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των παικτών του, χωρίς να υπολογίζει και πάλι στον Τόνι Κάλβο ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο γόνατο και θα μείνει άλλες 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων.

Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μελικιώτη και Αλμπα λόγω μικροενοχλήσεων, ενώ αντίθετα το ντεμπούτο του θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Τομάς, όπως και ο Μελίσσης που αποθεραπεύτηκε.

"Κόπηκε" ο Αφρικανός

Τελικά δεν μπόρεσε να γίνει παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ ο 27χρονος Αφρικανός μεσοεπιθετικός για τον οποίο σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Ο παίκτης βρισκόταν από το βράδυ της Κυριακής στην πόλη της Βέροιας και την Δευτέρα πέρασε από τις καθιερωμένες εξετάσεις όμως "κόπηκε" στα εργομετρικά, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Κατά τα λοιπά, μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έρθουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας άλλοι τέσσερεις παίκτες, οι οποίοι εάν περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και δεν έχουν την τύχη του Αφρικανού, θα υπογράψουν το συμβόλαιό τους με τους κυανέρυθρους.

Πρόκειται, όπως γράψαμε και πάλι, για έναν χαφ και έναν επιθετικό από την Ισπανία, έναν μεσοεπιθετικό από την Ολλανδία, έναν επιθετικό από την Αργεντινή και το Νιγηριανό επιθετικό Ουτσέμπο που αγωνιζόταν στη Μποαβίστα.

Επίσης, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί αν όλα πάνε καλά και η μεταγραφή ενός Έλληνα μέσου.