ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1260 φορές

Κοντά σε Αφρικανό μεσοεπιθετικό και άλλους τέσσερις η ΒΕΡΟΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν την εβδομάδα που μας έρχεται τα μεταγραφικά θέματα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι άλλωστε που ανέφερε και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό με την Ξάνθη.

Οι "κυανέρυθροι" όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και έχουν συμφωνήσει προφορικά με 4-5 παίκτες για την ενίσχυση κυρίως της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, οι οποίοι από αύριο αναμένονται στη Βέροια για να υπογράψουν -αν όλα πάνε καλά- τα νέα τους συμβόλαια.

Πρώτος αναμένεται να αφιχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ένας 27χρονος Αφρικανός μεσοεπιθετικός (γεννημένος στη Γαλλία), ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο Γερμανικό πρωτάθλημα ενώ έχει συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακόμη, τις επόμενες μέρες οι ιθύνοντες της "Βασίλισσας" περιμένουν δύο επιθετικούς, έναν Ισπανό και έναν Αργεντινό, έναν μεσοεπιθετικό από την Ολλανδία και έναν μέσο από την Ισπανία.

Επίσης, οι Βεροιώτες εξετάζουν και την περίπτωση του 26χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Μάικλ Ουτσέμπο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μποαβίστα.