ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1535 φορές

Όχι σε τρεις από τη «Βασίλισσα»

Απομακρύνονται για την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ οι περιπτώσεις των Μίλιεβιτς, Λινάρδου, για τους οποίους υπήρξε ενδιαφέρον να τους εντάξει στη δύναμή της.

Η στροφή από την «Βασίλισσα» έγινε, ύστερα από ώριμη σκέψη, ώστε  να μην χαθούν τα δικά της παιδιά, στα οποία αναμένεται φέτος να δώσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι οι άνθρωποί της, μιλάνε για την ύπαρξη στην φετινή ΒΕΡΟΙΑ 12-13 πρωτοκλασάτων παικτών, με το υπόλοιπο ρόστερ να αποτελείται από νεαρούς, οι οποίοι πήραν συμμετοχές στο περσυνό πρωτάθλημα, κάποιους που αποκτήθηκαν, ή θα αποκτηθούν στις φετινές μεταγραφές, ενώ αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες άλλοι νεαροί, που θα προωθηθούν από την Κ20.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΟΡΑΣΑ

Με τους Βεροιώτες επικοινώνησε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός  Αγκοστίν  Τοράσα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να ενταχτεί στο δυναμικό της «Βασίλισσας», κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό, γιατί ο παίκτης ήθελε αυτό να γίνει μετά την Β’ φάση του Τσάμπιονς  Λιγκ, στο οποίο θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Παρτιζάν Τυράννων.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καθημερινά κοντά στην Βεροιώτικη αποστολή βρίσκεται ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος παρακολουθεί τις προπονήσεις και καταστρώνει με το τεχνικό τιμ  και τους άμεσους συνεργάτες του τα σχέδια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να καταστήσει τη «Βασίλισσα» ισχυρή.  

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΙΝΓΚ

Με την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος γνώριζε 4 ξένες γλώσσες, υπήρξε αδυναμία συνεννόησης με τους πολλούς ξένους παίκτες που βρίσκονται  πλέον στην ομάδα. Έτσι κρίθηκε απαραίτητη η επιστροφή του Φερέιρα Κινγκ, ο οποίος ενσωματώθηκε και πάλι εδώ και λίγες μέρες στην υπόλοιπη αποστολή.