ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1405 φορές

"Πρώτη" στο βουνό για τη ΒΕΡΟΙΑ - Το πρόγραμμα των φιλικών

Από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στην Κουτσούφλιανη η «Βασίλισσα του Βορρά» και στις 6:30 το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ήταν και η πρώτη του νέου της τεχνικού, Αλέκου Βοσνιάδη, όπως και του νέου αποκτήματός της, Τόνι Κάλβο.

Όλοι στη ΒΕΡΟΙΑ περιμένουν από την ομάδα να κάνει μία νέα αρχή αφήνοντας πίσω της όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και έχουν να κάνουν με τις απομακρύνσεις πολλών παικτών καθώς και στελεχών.

Όσον αφορά παίκτες τους οποίους αναφερθήκαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, δεν προχώρησε τελικά η υπογραφή συμβολαίου με τον Αργεντίνο Τοράσα αφού ο παίκτης προτίμησε την τελευταία στιγμή να παραμείνει στην Παρτιζάν Τιράνων αφού η αλβανική ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του ChampionsLeague. Επίσης δεν θα ντυθεί στα «κυανέρυθρα» ο Γάλλος επιθετικός Ριμέλ Κιταμπάλα λόγω του χαρακτήρα του παίκτη.

Οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές τους με τους Αλέξανδρο Βεργώνη και Μπράνκο Όστοϊτς, για τους οποίους πιστεύουν ότι τελικά θα πουν το ΟΚ και θα ενισχύσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Superleague.

Παρελθόν και τυπικά αναμένεται να αποτελέσει από την Βεροιώτικη Π.Α.Ε., ο Τζαμέλ Αμπτούν ο οποίος ψάχνει την τύχη του κάπου στα Ηνωμένα Εμιράτα.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση της «Βασίλισσας», αυτή βλέπει άλλες τέσσερις περιπτώσεις παικτών. Συγκεκριμένα συμφώνησε με νιγηριανό σέντερ φορ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική της Πορτογαλίας, ενώ την Τρίτη έρχεται Ισπανός αμυντικός χαφ και μέχρι την Πέμπτη η ΒΕΡΟΙΑ αναμένεται να κλείσει το ρόστερ της με άλλους δύο παίκτες έναν χαφ και έναν επιθετικό.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Συνολικά έξι φιλικά παιχνίδια θα δώσουν οι Βεροιώτες στο στάδιο της προετοιμασίας τους από τις 16/7 μέχρι τις 13/8. Έχουν κλείσει τα πέντε από τα έξι και ψάχνουν για έναν ακόμη αντίπαλο στο διάστημα 20/7 με 30/7.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 16/7 στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας με αντίπαλο την Ξάνθη. Την Τρίτη 19/7 η Βασίλισσα θα υποδεχθεί στο ίδιο γήπεδο την Κέρκυρα ενώ την Κυριακή 31/7 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης ή στο δημοτικό στάδιο ή στα 3-5 πηγάδια όπου θα προετοιμάζεται εκείνο το διάστημα η αθηναϊκή ομάδα.

Το Σάββατο 6/8 θα πάει στην Ξάνθη να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε αγώνα ρεβάνς του πρώτου φιλικού και θα κλείσει τον κύκλο των φιλικών μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή 13/8 παίζοντας στο νησί των Φαιάκων με την τοπική Κέρκυρα.