ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1343 φορές

Με Βοσνιάδη και αλλα νέα πρόσωπα αύριο στην Κουτσούφλιανη

Αν και ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βέροια για τον Αλέκο Βοσνιάδη (αναμένεται μέσα στην ημέρα), το σίγουρο είναι ότι ο Θεσσαλονικιός τεχνικός θα έχει την πρώτη επαφή με τους παίκτες της νέας του ομάδας αύριο Κυριακή.

Η γνωριμία τους θα γίνει λίγο πριν την αναχώρηση (12 το μεσημέρι) της Βεροιώτικης αποστολής για την Κουτσούφλιανη της Νάουσας, όπου το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ‘’Βασιλισσας’’.

Στην αυριανή πρώτη θα δώσουν το παρών και οι άμεσοι συνεργάτες του νέου τεχνικού, προσωπικής του επιλογής, ένας βοηθός και ένας γυμναστής, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, στην ΒΕΡΟΙΑ περιμένουν τον 27χρονο Αγκουστίν Τοράσα, με τον οποίο έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανήκει επίσημα πλέον στην Βεροιώτικη ΠΑΕ.

Τέλος ευτυχή κατάληξη αναμένεται να έχει για την ‘’Βασίλισσα’’ το φλέρτ με τον Αφρικανό στόπερ Μάρκ Ασίγκμπα, που αγωνιζόταν πέρσι δανεικός από τον Ολυμπιακό, στην Παναχαική.