ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1830 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Υπογράφουν δύο, έρχονται άλλοι τρεις!

Παρά το θέμα που προέκυψε με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος σήμερα το απόγευμα θα αποχαιρετήσει τους παίκτες και θα αποτελέσει παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ μαζί με τον βοηθό του Στέλιο Βενετίδη και τον γυμναστή Κώστα Παρούση, ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "κυανέρυθρων" προχωράει κανονικά.

Έτσι, τα δύο επόμενα αποκτήματα της "Βασίλισσας του βορρά" βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα και να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.

Πρόκειται φυσικά για τον 29χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Τόνι Κάλβο και τον 27χρονο Αργεντινό επιθετικό Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα, για τους οποίους γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι θα φοράνε τη νέα σεζόν την κυανέρυθρη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, οι Βεροιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, έναν Πορτογάλο αμυντικό χαφ και έναν ξένο στόπερ που αγωνίζεται στην Ελλάδα, ενώ περιμένουν απάντηση από έναν έμπειρο Αργεντινό επιτελικό.

Όσον αφορά τον 27χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Αγκουστίν Τοράσα, για τον οποίο σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, θα παίξει την Πέμπτη (07/07) στην ρεβάνς της Παρτιζάνι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και το Σάββατο (09/07) αναμένεται να αφιχθεί στη Βέροια για να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τη "Βασίλισσσα".

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η μετάβαση της ομάδας στα 3-5 Πηγάδια πήγε ακόμα πιο πίσω, λόγω του θέματος που προέκυψε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Έτσι, οι "κυανέρυθροι" θα ανεβούν στο βουνό την ερχόμενη Κυριακή (10/07) με νέο προπονητή, Έλληνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο οποίος θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.