ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1600 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Έρχονται μεταγραφικές ανακοινώσεις!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν προχωρήσει τις περισσότερες υποθέσεις και με τις ανακοινώσεις να είναι... προ των πυλών!

Ο πρώτος παίκτης έφτασε χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και είναι ο Λατινοαμερικάνος μπακ, για τον οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας (δείτε εδώ). Ονομάζεται Μπρούνο Μπερτούσι (αριστερά στην φωτο), είναι 26 ετών, Βραζιλιάνος και μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια όλη την αριστερή πλευρά. Τελευταία του ομάδα ήταν η Πορτουγκέσα, ενώ από το 2012 έως το 2015 αγωνίστηκε στην Νεφτσί Μπακού, με την οποία είχε και 20 ευρωπαϊκές συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ! Ο Μπερτούσι προπονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες και το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της απόκτησής του είναι η ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ (αναμένεται εντός της ημέρας).

Ένας ακόμη ικανός ποδοσφαιριστής που συμφώνησε με τους "κυανέρυθρους" είναι ο Αγουστίν Τοράσα (δεξιά στην φωτο). Πρόκειται για έναν 27χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που αγωνιζόταν πέρσι την Ουρακάν ενώ από τον Ιανουάριο μεταπήδησε στην Παρτιζάν Τιράνων, με την οποία μάλιστα παίζει αυτές τις μέρες και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σε λίγες μέρες αναμένεται να αφιχθεί στη Βέροια για να υπογράψει -αν όλα πάνε καλά- το νέο του συμβόλαιο!

Όσον αφορά τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Τόνι Κάλβο, θα φτάσει τελικά αύριο Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τη "Βασίλισσα" και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι "κυανέρυθροι" μέχρι την Τετάρτη (06/07) που θα ανεβούν στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, θα κλείσουν κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αμυντικούς χαφ, έναν Ισπανό και έναν Κροάτη, όπως και για έναν Αργεντινό μέσο.

Αναφορικά με τις ανανεώσεις, η μόνη περίπτωση που έμεινε ανοιχτή είναι αυτή του αρχηγού Αλέξανδρου Βεργώνη, ενώ προς λύση οδεύει η συνεργασία με τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος δεν έχει δώσει "παρόν" σε καμία από τις προπονήσεις της ομάδας!