ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1271 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: "Απομακρύνεται" ο Βεργώνης - Την Τετάρτη στα 3-5 Πηγάδια!

Κατά τρεις ημέρες μετατέθηκε η αναχώρηση της αποστολής της "Βασίλισσας" για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι "κυανέρυθροι" αρχικά είχαν προγραμματίσει να ανεβούν στο βουνό την Κυριακή (03/07), όμως μετά από επιθυμία του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα μεταβούν στην Κουτσούφλιανη την ερχόμενη Τετάρτη (06/07), μιας και ο νεαρός τεχνικός θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες μαζί του για να μπορέσει να δουλέψει πιο σωστά.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις προσθήκες στην ομάδα (Μελίσσης, Χαροντάκης, Μαυριάς, Ναβαλόφσκι), ενώ έχουν ανανεώσει μόλις δύο παίκτες από πέρσι (Καντιμοίρης, Μαλόν), οπότε το ρόστερ αυτή τη στιγμή παρουσιάζει αρκετές ελλείψεις.

Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουν κλείσει κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές, αφού εκτός του Κάλβο που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με άλλους 2-3 ξένους παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Μαρσέλο Πέντα.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του αρχηγού Αλέξανδρου Βεργώνη, όσο περνούν οι μέρες απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ομάδα. Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό δεν δείχνει αυτή τη στιγμή να μπορεί να γεφυρωθεί, με τον έμπειρο μέσο να έχει παράλληλα και μια δελεαστική πρόταση από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!