ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1474 φορές

Με δύο νέα πρόσωπα η προπόνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ (φωτο)

Με δύο νέα πρόσωπα διεξήχθη η σημερινή (29/06) απογευματινή προπόνηση της "Βασίλισσας του βορρά".

Ο νεοαποκτηθείς Γεωργιανός αριστερός οπισθοφύλακας Γκιόργκι Ναβαλόφσκι, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ το παρών έδωσε και ο έμπειρος πορτιέρο Γιώργος Καντιμοίρης που -όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας- θα συνεχίσει να φοράει τα "κυανέρυθρα" και τη νέα αγωνιστική σεζόν (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου του).

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινωθεί η απόκτηση κάποιων ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρώτος υποψήφιος είναι ένας παλιός γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους, ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Τόνι Κάλβο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κυπριακή Ανόρθωση, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με παίκτες από την Γαλλία και την Ισπανία.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του αρχηγού της "Βασίλισσας" Αλέξανδρου Βεργώνη, γίνονται προσπάθειες να "γεφυρωθεί" η οικονομική διαφορά που υπάρχει και πιστεύεται ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις ο έμπειρος μέσος θα παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στην ομάδα. Να σημειωθεί ότι ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει τελευταία ο Απόλλων Καλαμαριάς!