ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2027 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ήρθε Γεωργιανός, κοντά σε "ηχηρή" μεταγραφή! (video)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της "Βασίλισσας του βορρά" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, παρότι φέτος το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Σήμερα, μάλιστα, αφίχθη στην πόλη της Βέροιας για τις τελικές συζητήσεις ο 30χρονος Γεωργιανός αριστερός οπισθοφύλακας Γκιόργκι Ναβαλόφσκι, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρωσίας (δείτε παρακάτω το βίντεο). Με τον έμπειρο διεθνή ποδοσφαιριστή υπάρχει καταρχήν συμφωνία και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους", ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και στην απογευματινή πρώτη προπόνηση τη ομάδας!

Από εκεί και πέρα, οι Βεροιώτες ψάχνονται για μια "ηχηρή" μεταγραφή και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε έναν γνωστό ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κύπρου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία και από μεγάλη Ελληνική ομάδα. Η περίπτωσή του, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να κλείσει θετικά για τη "Βασίλισσα" μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τέλος, οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τρεις ακόμη ικανότατους ξένους ποδοσφαιριστές, ένα φορ, έναν δεύτερο επιθετικό και ένα αμυντικό χαφ και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα.