ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1390 φορές

Ξεκινάει η προετοιμασία της «Βασίλισσας» - Τα πρώτα φιλικά

Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει επίσημα η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν ραντεβού στις 6μμ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι όπου και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του.

Φέτος, οι ιθύνοντες της ομάδας κρατούν πιο χαμηλούς τόνους, όσον αφορά τους στόχους για τη νέα σεζόν, αφού θα κινηθούν με χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι και με αρχικό μέλημα την παραμονή στην κατηγορία.

Στην σημερινή «πρώτη» θα δώσουν το παρών και τα τρία μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανέρυθρων», οι Μελίσσης, Χαροντάκης, Μαυριάς, ενώ αντίθετα δεν θα βρεθούν οι Καντιμοίρης και Βεργώνης που είναι σε συζητήσεις για την ομάδα για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Ο πρώτος έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένει μόνο η υπογραφή του, ενώ ο δεύτερος είναι ακόμα σε διαπραγματεύσεις.

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Ιβάν Μαλόν, ο οποίος ως γνωστόν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στη «Βασίλισσα», και αυτό γιατί το Σάββατο που μας πέρασε δέθηκε με τα δεσμά του γάμου στην πατρίδα του με την εκλεκτή της καρδιάς του και όπως ειδοποίησε θα έρθει σήμερα στη Βέροια αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει την προπόνηση.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές που θα παραβρεθούν σήμερα το απόγευμα στο Ταγαροχώρι θα είναι οι εξής: Λόπεζ, Βασιλειάδης, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Μελίσσης, Χαροντάκης, Καρακώστας, Μπαλάφας, Μαυριάς, Ξόμπλιος, Μεληκιώτης και κάποιοι νεαροί παίκτες από την Κ20.

Όσον αφορά τον Τζαμέλ Αμπντούν, ζήτησε άδεια για την προηγούμενη Παρασκευή όπου έγινε η πρώτη συνάντηση και αναμένεται σήμερα να δώσει το παρών στην προπόνηση, εκτός και αν…

Τέλος, ο Θωμάς Ναζλίδης αν και θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, θα παραβρεθεί σήμερα στην «πρώτη» της ομάδας στο Ταγαροχώρι, αφού έστω και τυπικά είναι ακόμα παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ

Όπως είναι γνωστό, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Κουτσούφλιανη στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό θα γίνει πιθανότατα και ένα φιλικό παιχνίδι, ενώ μετά την επιστροφή από το βουνό κλείστηκαν ήδη δύο φιλικά με την Ξάνθη (16/07 εντός και 06/08 εκτός), δύο με την Κέρκυρα (εντός-εκτός) και ένα με τη Λάρισα, σε ημερομηνίες που ακόμη δεν οριστικοποιήθηκαν.