ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1585 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στροφή στην Γαλλική αγορά - Αποχωρεί και ο Ναζλίδης

Σε εξέλιξη, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, βρίσκεται ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής σεζόν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ρίχνουν το βάρος στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Οι συζητήσεις με τους περισσότερους μεταγραφικούς στόχους έχουν ολοκληρωθεί και υπάρχει καταρχήν συμφωνία μαζί τους, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι πρώτης γραμμής και αρκετοί από αυτούς θα προέρχονται από την Γαλλική αγορά. Ήδη οι "κυανέρυθροι" έχουν συμφωνήσει με 4 Γάλλους ποδοσφαιριστές και έναν Κονγκολέζο, οι οποίοι αγωνίζονταν σε ομάδες Α' και Β' κατηγορίας της Γαλλίας και είναι κυρίως νεαροί σε ηλικία, έχοντας καλές επιδόσεις την σεζόν που μας πέρασε.

Από την Ελληνική αγορά η "Βασίλισσα" μετά τους νεαρούς Μαυριά και Χαροντάκη, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον έμπειρο αμυντικό Χρήστο Μελίσση που αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Γιώργος Καντιμοίρης, ενώ με τον Αλέξανδρο Βεργώνη διαπιστώθηκε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό που αναμένεται να ξεπεραστεί και ο αρχηγός να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στα κυανέρυθρα.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Στέφανου Σιόντη και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελική συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των δύο πλευρών.  

Από εκεί και πέρα, παρελθόν θα αποτελέσει ο νεαρός Δημήτρης Μάνος (κατέθεσε προσφυγή πριν από λίγες μέρες), όπως και ο έμπειρος Θωμάς Ναζλίδης καθώς το συμβόλαιό του είναι αρκετά "βαρύ" για τη ΒΕΡΟΙΑ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναφορικά με το ιδιοκτησιακό, εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- η πώληση της ΠΑΕ αλλά ακόμα είναι άγνωστο ποιός θα είναι ο νέος αγοραστής και πιθανότατα δεν θα έχει σχέση με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στις 3 Ιουλίου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Κουτσούφλιανης.