ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1862 φορές

Ανακοινώνει μεταγραφές και ανανεώσεις η ΒΕΡΟΙΑ!

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί λύση στο ιδιοκτησιακό, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αφού ως γνωστόν η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι "κυανέρυθροι" αναμένεται να κλείσουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις αλλά και τις λύσεις συμβολαίων με ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση 5-6 παικτών, ξένων και ελλήνων, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται και τα ονόματα του 19χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Μαυριά που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας (έχει κλείσει εδώ και καιρό) και του 20χρονου μεσοαμυντικού Γιάννη Χαροντάκη που έπαιζε στα Τρίκαλα (συμφώνησε πριν από λίγες μέρες).

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον έμπειρο γκολκίπερ Γιώργο Καντιμοίρη και τον αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Βεργώνη, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τη "Βασίλισσα" για έναν ακόμη χρόνο, ενώ στα κυανέρυθρα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός Ιβάν Μαλόν.

Όσον αφορά τον Στέφανο Σιόντη, θα υπάρξει συνάντηση μαζί του μέχρι την Πέμπτη για να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα, με τους Βεροιώτες να θέλουν να τον κρατήσουν αλλά τον ίδιο να έχει πρόταση από την Κέρκυρα.

Πολύ δύσκολη θεωρείται η παραμονή στην ομάδα του μεξικανού Πέδρο Άρτσε (λήγει το συμβόλαιό του), ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις των ανθρώπων της "Βασίλισσας", ενώ αναφορικά με τον Μπράνκο Όστοϊτς το πιο πιθανό είναι να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα, αν και ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα του.

Τέλος, σχετικά με τις αποδεσμεύσεις, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τους Γιουσούφ και Ετζενγκέλε, ενώ παρελθόν θα αποτελέσουν επίσης οι Νέτο, Μπατιόν και Γεωργιάδης που λήγουν τα συμβόλαιά τους, όπως και οι δανεικοί Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ανάκογλου και Κόλα.

Έτσι, σύμφωνα με όλα τα προαναφερθέντα, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα δώσουν το παρών οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λόπεζ, Καντιμοίρης (;), Βασιλειάδης, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Χαροντάκης, Καρακώστας, Μπαλάφας, Βεργώνης (;), Αμπντούν, Μαυριάς, Ξόμπλιος, Μεληκιώτης, Ναζλίδης και κάποιοι νεαροί παίκτες από την Κ20.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας το βασικό στάδιο της προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε ημερομηνίες που δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη, ενώ οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι για φιλικά παιχνίδια είναι οι ομάδες της Κέρκυρας και της Ξάνθης.