ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1813 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αναμονή για το ιδιοκτησιακό - Κοντά σε Ισπανό φορ

Νέα παράταση πήρε η αγωνία των φίλων της "Βασίλισσας του βορρά" όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιστορικής ομάδας, μετά την παραίτηση από την προεδρία του Θόδωρου Καρυπίδη.

Η υπόθεση δεν τελείωσε ούτε αυτή την εβδομάδα και πλέον οι εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή του μέχρι πρότινος ισχυρού άνδρα της Βεροιώτικης ΠΑΕ από την Αμερική το ερχόμενο Σάββατο (αναχωρεί μεθαύριο Δευτέρα), με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά τον αντικαταστάτη του.

Παρόλα αυτά, ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει έστω και με όχι τόσο γρήγορους ρυθμούς, με τους Ζήση Βρύζα και Δημήτρη Ελευθερόπουλο να είναι αυτοί που ασχολούνται με τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις ώστε να μην επαναληφθούν κάποια περσινά λάθη που στοίχησαν στην ομάδα αρκετά χρήματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αποκτηθούν 8-9 ποδοσφαιριστές.

Ήδη κάποιοι από αυτούς έχουν εντοπιστεί και ανάμεσά τους βρίσκεται ένας Ισπανός σέντερ φορ στον οποίο έχουν καταλήξει, ενώ εξετάζονται και κάποιοι άλλοι παίκτες κυρίως από την Ιβηρική.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, οι Καντιμοίρης, Βεργώνης και Μαλόν αναμένεται να συνεχίσουν στα "κυανέρυθρα", ενώ πιο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις των Σιόντη και Άρτσε. Ο πρώτος (σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κέρκυρα) φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του νησιού των Φαιάκων, ενώ ο Μεξικανός δεν έχει δώσει... σημεία ζωής μετά την λήξη της αγωνιστικής σεζόν.

Τέλος, σχετικά με τις λύσεις συμβολαίων, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τους Γιουσούφ και Ετζενγκέλε που ως γνωστόν δεν θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα της "Βασίλισσας του βορρά".