ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1503 φορές

"Καυτή" εβδομάδα για την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ!

"Καυτή" αναμένεται αυτή η εβδομάδα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, σε όλα τα θέματά της, κυρίως όμως σ' ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το ιδιοκτησιακό.

Μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης, σειρά ήδη έχει πάρει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τα τρέχοντας θέματα της ομάδας να συνεχίζει να τα χειρίζεται ο Ζήσης Βρύζας, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν από το “κυανέρυθρο” ρόστερ ήταν οι Μαγιέφσκι και Καϊκούτ, ενώ πριν λίγες μέρες έλυσε το συμβόλαιό του και ο Γιουσούφ (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση), ο οποίος είχε κάνει προσφυγή. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Ετζενγκέλε.

Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, όσον αφορά κυρίως τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, θα ξεκινήσουν άμεσα, με τους Καντιμοίρη, Μαλόν, Βεργώνη, Σιόντη και Άρτσε να υπολογίζονται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τη νέα σεζόν και οι περισσότεροι από αυτούς να δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο να παραμείνουν στην ομάδα για άλλη μία χρονιά.

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται ήδη οι Ραούλ Μπράβο, Νάστος, Νέτο, Μπατιόν και Γεωργιάδης, ενώ δύσκολα θα παραμείνουν οι δανεικοί Πούγγουρας, Γιαννούλης, Κόλα όπως και ο Όστοϊτς που λήγει το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά τον Ανάκογλου, ο τεχνικός της "Βασίλισσας" τον θέλει και τη νέα σεζόν και ήδη έχει συμφωνήσει μαζί του να παραμείνει, οπότε από δω και πέρα είναι στο χέρι της διοίκησης να τα βρει μαζί του αλλά και με την ομάδα του (Α.Ε.Κ.) ώστε να τον κρατήσει για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.

Οσον αφορά του ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, αυτοί μετριούνται στα δάκτυλα των δυο χεριών! Πρόκειται για τους Λόπεζ, Μαραγκό, Ναζλίδη, Καλί, Καρακώστα, Μελικιώτη, Μπαλάφα, Μάνο, Ξόμπλιο, Βασιλειάδη, οι περισσότεροι από τους οποίους αναμένεται να συνεχίσουν αφού υπάρχει η επιθυμία της ομάδας να τους κρατήσει. Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις του Ναζλίδη που σκέφτεται την αποχώρηση καθώς έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, του Καλί που δεν μπόρεσε να προσφέρει λόγω των συχνών τραυματισμών και του Λόπεζ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Όσον αφορά τον Τζαμέλ Αμπντούν, το πιθανότερο είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη ΒΕΡΟΙΑ, αφού μετά τη προσφυγή του πριν ένα μήνα, η συμφωνία με την ΠΑΕ είναι να μην σπάσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει του χρόνου τον Ιούνιο! Έτσι, αν δεν βρεθεί κάποιος σύλλογος για να πάρει μεταγραφή, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που απογοήτευσε την σεζόν που μας πέρασε, θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά να φοράει τα "κυανέρυθρα"!

ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό στάδιο της  προετοιμασίας της "Βασίλισσας" θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουτσούφλιανη.