ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1582 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στην τελική ευθεία το ιδιοκτησιακό

Στο τέλος της φαίνεται ότι φτάνει η αγωνία των φιλάθλων της «Βασίλισσας του βορρά» όσον αφορά το θέμα με το ιδιοκτησιακό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε εγρήγορση και όλα δείχνουν ότι έχουν βρει το κατάλληλο πρόσωπο ή την εταιρεία που θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και θα διαδεχθεί τον Θόδωρο Καρυπίδη στην προεδρία της ομάδας.

Επειδή όμως στη ΒΕΡΟΙΑ θέλουν οι κινήσεις που θα κάνουν να είναι προσεκτικές, ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση των μετοχών δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τις 10 ημέρες.

Όσον αφορά τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, δεν μένουν στάσιμα αλλά τα «τρέχουν» οι άνθρωποι της ομάδας, όπως άλλωστε έγινε με τις περιπτώσεις των Μαγιέφσκι, Καϊκούτ που έλυσαν τα συμβόλαιά τους και των Ετζενγκέλε, Γιουσούφ που σήμερα – αύριο θα αποτελέσουν και επίσημα παρελθόν.

Επίσης, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος κρατάει στα χέρια του τα ονόματα των παικτών που θέλει να συνεχίσουν τη νέα περίοδο στην ομάδα αλλά και κάποια ονόματα που θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους για τη «Βασίλισσα».

Αναφορικά με τις προσθήκες για τη νέα σεζόν, είναι γνωστό ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και καιρό με τον Μαυριά της Καρδίτσας, ενώ τις τελευταίες μέρες ακούγονται και γράφονται πολλά ονόματα που μπορεί να ενδιαφέρουν τη ΒΕΡΟΙΑ, όπως των Μπάλλα και Κούρου που μένουν ελεύθεροι από τον Ατρόμητο και του γκολκίπερ Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό.