ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1493 φορές

"Τελειώνουν" άλλοι δύο από τη "Βασίλισσα"

Μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης, σειρά παίρνει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν στις τάξεις της "Βασίλισσας του βορρά", παράλληλα βέβαια και με το ιδιοκτησιακό κομμάτι.

Ήδη εδώ και λίγες μέρες αποτελούν παρελθόν από το "κυανέρυθρο" ρόστερ οι Μαγιέφσκι και Καϊκούτ, ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσουν την πόρτα της εξόδου δύο ακόμη παίκτες που ήρθαν το περσινό καλοκαίρι με περγαμηνές, αλλά δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Ο λόγος για τους Ουίλιαμ Ετζενγκέλε και Μοχάμεντ Γιουσούφ, οι οποίοι αν και είχαν συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα" για έναν ακόμη χρόνο, θα αποχωρήσουν πρόωρα από την ομάδα, λύνοντας κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους.

Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, όσον αφορά ανανεώσεις ή λύσεις συνεργασίας, θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, με τα συμβόλαια που λήγουν να είναι ουκ ολίγα.

Αναλυτικά οι 15 παίκτες που η συνεργασία τους με τους "κυανέρυθρους" ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, είναι οι: Καντιμοίρης, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Νάστος, Μπατιόν, Όστοϊτς, Άρτσε, Βεργώνης, Σιόντης, Γεωργιάδης και οι δανεικοί Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ανάκογλου, Κόλα.

Από αυτούς, οι Ραούλ Μπράβο, Νάστος, Νέτο, Μπατιόν και Γεωργιάδης μόνο με... θαύμα θα ανανεώσουν (κάποιοι έχουν αποχαιρετήσει ήδη), ενώ για τους υπόλοιπους πλην των δανεικών που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στις ομάδες τους, φαίνεται κατ' αρχήν να υπάρχει θετικό κλίμα για την παραμονή τους στη "Βασίλισσα".