ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1796 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αρνητικός ο Ζήσης Βρύζας!

Μπορεί η ΒΕΡΟΙΑ να εξασφάλισε την αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό σίγουρα περνάει στα θετικά της τωρινής διοίκησης, ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, μετά την παραίτηση του Θόδωρου Καρυπίδη από την προεδρία της ομάδας πριν από τρεις μέρες, κάτι που λίγο έως πολύ ήταν αναμενόμενο για τον κόσμο της "Βασίλισσας".

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα ότι αυτός που θα αναλάμβανε την ομάδα, πιθανότατα και με την στήριξη κάποιου οικονομικού παράγοντα, ήταν ο γενικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την συμπρωτεύουσα, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί πλέον την ανάμιξή του με τα διοικητικά της «Βασίλισσας του βορρά» και για την απόφασή του αυτή ενημέρωσε ήδη τους ανθρώπους της ομάδας!

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι, οι Βεροιώτες θα πρέπει να στραφούν αλλού για την μεταβίβαση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για το πρόσωπο που θα αναλάβει από εδώ και πέρα την προεδρία της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τα τρέχοντα θέματα της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, θα συνεχίσει πιθανότατα να τα χειρίζεται ο Ζήσης Βρύζας σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Το θετικό είναι ότι η απόφαση για την αδειοδότηση τους έλυσε τα χέρια και τους επιτρέπει πλέον να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί.