ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1413 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Θολό τοπίο στο ιδιοκτησιακό - Προς παραμονή ο "Ελε"

Σε φάση αναμονής βρίσκονται, για μία ακόμη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όσον αφορά την απόφαση για ανάκληση της αδειοδότησης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η εκδίκαση της έφεσης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (31/05) με τους "κυανέρυθρους" να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες που τους ζητήθηκαν και να αισιοδοξούν πως θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα έχουν κανονικά την άδεια, όπως άλλωστε είχε αποφασιστεί αρχικά.

Άπαντες πλέον στις τάξεις της ομάδας περιμένουν την τελική απόφαση, η οποία αναμένεται να βγει το αργότερο έως την Πέμπτη (02/06).

Οτι κι αν συμβεί με την περίπτωση της αδειοδότησης, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει επανειλημμένα δηλώσει πως θα παραχωρήσει τις μετοχές του και τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται ως πιθανότερη λύση αυτή του Ζήση Βρύζα. Ωστόσο τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο και τα πάντα είναι ανοιχτά!

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ "ΣΕΙΡΗΝΕΣ" Ο Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, θεωρητικά έχει κλείσει, αφού ως γνωστόν η απόφαση της διοίκησης αλλά και η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, είναι να παραμείνει στη θέση του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Η Ομόνοια της Κύπρου, στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο γνωστός μας Νίκος Νταμπίζας, φέρεται να δελεάζει τον Πειραιώτη τεχνικό με την πρόταση που του έκανε, όμως αυτός δεν δείχνει να έχει την πρόθεση να αποχωρήσει απο την "Βασίλισσα" και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μάλιστα συμφωνα με πληροφορίες, ο "Ελέ" δεν πρόκειται να αφήσει τη ΒΕΡΟΙΑ ακόμη κι αν αυτή δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση και αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της S.L. με τους γνωστούς περιοριστικούς όρους. Αλλωστε έχει μάθει να "παλεύει με τα κύματα" (βλέπε πέρασμά του απο τον Πανιώνιο).

Ολα όμως, όπως προαναφέραμε, είναι θεωρητικά και καλό είναι να περιμένουμε την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ για την αδειοδότηση ή μη της "Βασίλισσας του βορρά".