ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1104 φορές

"Τελειώνει" από τη ΒΕΡΟΙΑ ο Μαγιέφσκι!

Παρελθόν από τη "Βασίλισσα του βορρά" θα αποτελέσει πολύ σύντομα ο Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι.

Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός, που έκανε φέτος μια αρκετά καλή σεζόν αλλά κάποια στιγμή παρασύρθηκε και αυτός στην γενική μετριότητα της ομάδας, είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους", το οποίο όμως δεν θα ολοκληρωθεί.

Και αυτό γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμούσε την συνέχιση της συνεργασίας τους, με τον παίκτη να ψάχνει μια καλύτερη προοπτική στην καριέρα του και την διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ να θέλει να απαλλαχθεί από το βαρύ του συμβόλαιο!

Έτσι, βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών και την Παρασκευή (27/05) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η λύση του συμβολαίου του Μαγιέφσκι, ο οποίος αφήνει τη "Βασίλισσα" έχοντας μια γεμάτη χρονιά με 33 ματς και 4 γκολ.

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεν αποκλείεται να είναι η Πολωνική Λεχ Πόζναν που έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Αύριο Παρασκευή θα ανακοινωθεί πιθανότατα και η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Σάσα Καϊκούτ, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες κι άλλοι παίκτες.