ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1703 φορές

Καταθέτει ένσταση η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Τελειώνει με τους Κινέζους;

Πολλά είναι τα μέτωπα που είναι ανοιχτά στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και όλα θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα απο τους ανθρώπους της, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό τρέχουν και δεν φτάνουν.

Πρώτο και σπουδαιότερο, λόγω του περιορισμένου χρόνου της έφεσης, είναι αυτό που προέκυψε τελευταία, η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σε Αμπντούν, Καϊκούτ και Γιουσούφ, αφού ως γνωστόν οι προσφυγές τους είναι αυτές που "άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου" και η ΠΑΕ έχασε την αδειοδότηση που πήρε πριν ένα περίπου μήνα.

Η Βεροιώτικη ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβάλλει μέχρι μεθαύριο Τετάρτη, που είναι και η τελευταία μέρα της προθεσμίας.

Δεύτερον, αλλά ίσως αποδειχθεί και το μεγαλύτερο αγκάθι, είναι το ιδιοκτησιακό, αφού αυτό "σέρνεται" εδώ και μήνες, με τον Θ. Καρυπίδη να ψάχνει την καλύτερη λύση για τη "βασίλισσα", έχοντας βέβαια ανοιχτό το ζήτημα του Άρη. Το ενδιαφέρον των Κινέζων και η πιο ρεαλιστική λύση της ανάληψης της προεδρίας απο τον Ζήση Βρύζα, είναι σε αναμονή.

Σε αναμονή όμως βρίσκονται και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, αφού η πλειονότητα των συμβολαίων που λήγουν στις 30/06 και όλα θα εξαρτηθούν απο την τύχη που θα έχει η έφεση της ΠΑΕ σ' ότι αφορά την αδειοδότηση.

ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Την Πέμπτη που μας πέρασε οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ έκαναν την τελευταία τους προπόνηση και πλέον βρίσκονται σε καλοκαιρινή άδεια, χωρίς όμως οι περισσότεροι, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στα τέλη του επόμενου μήνα, να γνωρίζουν τι μέλει γενέσθαι και ποιο θα είναι το μέλλον τους στη "βασίλισσα". Και αυτό γιατί αν δεν δικαιωθεί η ΠΑΕ στην περίπτωση της αδειοδότησης, δεν θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των συμβολαίων τους.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Απο την πλευρά τους ο γενικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας και ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που είναι επιφορτισμένοι με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, περιμένουν με την σειρά τους την έκβαση της υπόθεσης με την αδειοδότηση, προκειμένου να υλοποιήσουν τα πλάνα, τα οποία έχουν ήδη ετοιμάσει. Και αυτό γιατί, άλλο είναι να υπάρχουν στις μεταγραφές ή τις ανανεώσεις συμβολαίων περιορισμοί και άλλο να μπορείς να κάνεις ελεύθερα μεταγραφές.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις συμβολαίων, οι αποδεσμεύσεις παικτών που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, αλλά και οι προωθήσεις κάποιων νεαρών και ταλαντούχων νεαρών παικτών απο την Κ20.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ;

Με προσεκτικά βήματα, όπως όλα δείχνουν, φτάνει στο τέλος της η υπόθεση με τους Κινέζους που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Ο Θ. Καρυπίδης είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα, ότι η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και φαίνεται πως τα λόγια θα γίνουν πράξη. Αυτό διότι οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά στη συμφωνία, ώστε να έχουμε αλλαγή στην ηγεσία, η οποία θα φέρει στη θέση του προέδρου τον Ζήση Βρύζα.