ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1729 φορές

Θα θυμηθούν τα παλιά ΒΕΡΟΙΑ και ΑΡΗΣ σήμερα στο Δημοτικό στάδιο

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικο στάδιο Βέροιας και ώρα 6 το απόγευμα, θα γίνει ο από καιρού προγραμματισθείς αγώνας των παλαιμαχων ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΑΡΗ Θεσ/νίκης.

Πριν απο τον αγώνα, που σημειωτέον γίνεται υπο την αιγίδα του Δήμου Βέροιας θα προηγηθούν τιμητικές διακρίσεις.

Η συμμετοχή των παικτών που δήλωσαν "παρών" είναι πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα μάχιμοι δήλωσαν οι:

Υφαντίδης, Παπατζίκος, Σιούτης, Κατσώνης, Κελεσίδης, Μίλης, Μελετίδης, Αδαλόγλου, Ελευθεριάδης, Σαββίδης, Ταντής, Παπανώτας, Χολόπουλος, Βεζυργιαννόπουλος, Φουλατσικλής, Μαντζαρίδης, Νατσούρας, Παγγούρας, Τρούπκος, Καλτσάς, Σταφυλίδης, Κολεσίδης, Κεσίδης, Τουτουντζίδης, Ορδουλίδης, Μπαλτζής, Τσιούχας, Χωματάς.

Επίσης συμμετέχουν και συμπαραστέκονται στην προσπάθεια αυτή οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας: Θέμης Θεοδωρίδης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Νίκος Τσιρέλας, Ιωάννης Μπαρμπαρούσης, Σωκράτης Κουσουλάκης, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Γιάννης Παπαφωτίου, Χάρης Μπλατσιώτης, Μπάμπης Ακριβόπουλος, Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, Ζήσης Μήτας, Δημήτρης Γκέσιος.

Ανάλογη είναι και η συμμετοχή των παλαίμαχων του ΑΡΗ, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι Βένος, Φοιρός, Κούης, Μιχαλιτσος, Τσιφόπουλος, Οικονομίδης, Κολτσίδας, Δράμπης, ενώ ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο Γρηγόρης Κακαλης και ο Αλέκος Δέλλιος, που έπαιξαν τόσο στη ΒΕΡΟΙΑ, όσο και στον ΑΡΗ θα παίξουν από ένα ημίχρονο και με τις δυο ομάδες.