ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1182 φορές

Λίβας: "Δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τη ΒΕΡΟΙΑ"

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γνωστός δικηγόρος, Αργύρης Λίβας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την αδειοδήτηση και μίλησε για την ανάκληση της άδειας της "Βασίλισσας" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Λίβα:

Αν το θέμα με την αδειοδότηση προέκυψε από τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών: «Θα μιλήσουμε με μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας για όλες τις ομάδες. Το πρόβλημα προέκυψε από τις προσφυγές. Υπήρχαν κατατεθειμένες στην πρωτοβάθμια επιτροπή οικονομικών διαφορών. Είναι στο εξωτερικό οι ποδοσφαιριστές και δεν έχουν έρθει σε επαφή με την ομάδα, θεωρούμε ότι θα προσκομίσουμε τα απαραίτητα έγγραφα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την ομάδα».

Για το περιθώριο που υπάρχει να ανατραπεί η απόφαση: «Ο κανονισμός είναι αναρτημένος στο site της ΕΠΟ. Η κάθε επιτροπή ερμηνεύει τον κανονισμό και πιστεύουμε ότι θα είναι υπέρ μας. Ήδη έχουμε κάνει επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι τα έγγραφα υπάρχουν, αλλά επειδή οι ποδοσφαιριστές είναι στο εξωτερικό δεν έγινε δυνατό να τα προσκομίσουν. Κάναμε τη δουλειά μας και αισιοδοξούμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα».

Για το αν γίνεται να ανακληθεί η άδεια: «Προβλέπεται να ανακληθεί η άδεια. Αν έχουμε προπονητή κάποιον που δεν έχει σύμβαση στην εφορία, μπορεί για παράδειγμα να ανακαλέσει την άδεια η επιτροπή».

Αν η επιτροπή λαμβάνει υπόψιν τα ιδιωτικά συμφωνητικά: «Τα ιδιωτικά συμφωνητικά, αν προσφύγει κάποιος στην επιτροπή οικονομικών διαφορών, πλέον έχει τη δυνατότητα να τα λάβει υπόψιν η επιτροπή. Μέχρι πριν δύο χρόνια δεν αναγνωρίζονταν στις επιτροπές. Πλέον αναγνωρίζονται. Μέχρι την Τετάρτη θα κατατεθεί η έφεση. Μέσα σε τρεις μέρες θα έχουμε απάντηση και υπολογίζω την μεθεπόμενη Δευτέρα να έχουμε την απόφαση στα χέρια μας».

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής δεν προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, διότι θα δήλωνε αναρμόδιο να ασχοληθεί με τις αδειοδοτήσεις: «Πήγα με την Καλλονή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και δεν δήλωσε αναρμόδιο. Τη δέχτηκε την έφεσή μας τυπικά, αλλά απέρριψε την έφεση».