ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1867 φορές

Πίστη για παραμονή "Ελε" στη ΒΕΡΟΙΑ - Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν

Αν και ο Δημήτρης Ελευερόπουλος ετοιμάζει μαζί με τον Ζήση Βρύζα το πλάνο της νέας περιόδου για τη ΒΕΡΟΙΑ, παρ' όλα αυτά μέχρι σήμερα ο Πειραιώτης τεχνικός δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ιστορικής ομάδας και τη νέα περίοδο.

Αφορμή γι' αυτό αποτελεί, όχι η ενασχόληση του Θ.Καρυπίδη με τον Αρη, κάτι που το γνώριζε όταν πρωτοήρθε στην ομάδα, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη "Βασίλισσα" τελευταία, με τον κίνδυνο να οδηγηθούν (όπως και οδηγήθηκαν) κάποιοι παίκτες στη λύση των προσφυγών.

Οι άνθρωποι όμως της Βεροιώτικης ΠΑΕ πιστεύουν ακράδαντα, όπως άλλωστε δήλωσε στην "ΚΕΡΚΙΔΑ" στενός συνεργάτης του προέδρου, ότι ύστερα απο τη συνάντηση που θα έχουν μαζί του μέσα στις επόμενες μέρες, θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον "κυανέρυθρο" πάγκο, στηρίζοντας την προσπάθεια της διοίκησης για μια νεανική ομάδα με χαμηλό μπάτζετ, η οποία όμως θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, σ' ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όμως τόσο ο γενικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, όσο και ο προπονητής της Δημήτρης Ελευθερόπουλος, συνεργάζονται και από κοινού σχεδιάζουν την ομάδα της νέας περιόδου.

Σ' ότι αφορά τους παίκτες που αυτή τη στιγμή ανήκουν στο ρόστερ της "Βασίλισσας" και τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30/06, οι περισσότεροι απ' αυτούς θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πειραιώτη τεχνικού. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Κόλα, Νάστος και Όστοϊτς.

Υπάρχουν όμως και παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την ίδια ημερομηνία, όμως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επιθυμεί την παραμονή τους. Αυτοί είναι οι Μαλόν, Ανάκογλου, Σιόντης, Αρτσε, Καντιμοίρης, Βεργώνης, από τους οποίους κάποιοι εξέφρασαν από καιρό την επιθυμία να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει μιλήσει και έχει πείσει τους Ανάκογλου και Αρτσε που ήθελαν να φύγουν, να παραμείνουν στη "Βασίλισσα".

Ακόμη την πόρτα της εξόδου είναι πολύ πιθανό να δουν και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο με την ομάδα, αλλά δεν υπολογίζονται απο τον προπονητή τους. Τέτοιες περιπτώσεις είναι των Νέτο, Εντζεγκέλε, Λόπεζ, Αμπντούν και πιθανότατα του νεαρού Μάνου, ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι Καλί και Καρακώστας.

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ

Ετσι οι παίκτες που απομένουν απο το ήδη υπάρχον ρόστερ και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συνεργαστούν με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, είναι αυτοί που έχουν συμβόλαια τα οποία λήγουν του χρόνου τον Ιούνιο και πιο αργά. Ο λόγος για τους Μαραγκό, Ναζλίδη, Γιουσούφ, Μελικιώτη, Μπαλάφα, Ξόμπλιο, Μαγιέφσκι, Βασιλειάδη.

Οσον αφορά τους δανεικούς απο τον Π.Α.Ο.Κ. Γιαννούλη και Πούγγουρα, οι παίκτες ανήκουν πλέον στην ομάδα της Θεσ/νίκης και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν στη ΒΕΡΟΙΑ ως δανεικοί και τη νέα περίοδο, ή θα δοθούν απο τον "δικέφαλο" σε κάπόια άλλη ομάδα, ή θα παραμείνουν σ' αυτόν.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Εχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ γινόταν και γίνεται μια πολύ καλή δουλειά απο τους προπονητές και τους υπεύθυνους των τμημάτων και σίγουρα η "Βασίλισσα" έχει πολλά ταλέντα, τα οποία μπορούν να επανδρώσουν την επαγγελματική ομάδα.

Τέτοια είναι και οι Λαζόπουλος, Ράδης, Παπαδόπουλος, τρεις παίκτες της Κ20, οι οποίοι ξεχώρισαν την περίοδο που πέρασε και τράβηξαν την προσοχή των ανθρώπων της ομάδας, κάνοντας τελευταία προπονήσεις με τους επαγγελματίες.

Γι' αυτούς τους τρεις θα υπάρξει η θετική εισήγηση του τεχνικού της ομάδας να γίνουν επαγγελματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Η Πέμπτη (12/05) θα είναι η τελευταία μέρα που θα προπονηθούν οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού στη συνέχεια θα πάρουν την άδεια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κάποιοι απ' αυτούς και μάλλον θα είναι οι περισσότεροι, δεν θα δώσουν ραντεβού για τη νέα περίοδο, αφού θα αποτελούν παρελθόν για τη "Βασίλισσα".

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το Καρπενήσι και η Νάουσα είναι οι επιλογές που τσεκάρουν στη ΒΕΡΟΙΑ, για το που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ η πρώτη προπόνηση προσδιορίζεται για τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.