ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1109 φορές

Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την αδειοδότηση

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, τελειώνει η φετινή αγωνιστική περίοδος για τη "Βασίλισσα του Βορρά", όμως τα θέματα που την απασχολούν -και κάποια απ' αυτά θεωρούνται και είναι ζωτικής σημασίας- παραμένουν ανοιχτά.

Πρώτο και καλύτερο, όπως αναφέρει στο σημερινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα "ΚΕΡΚΙΔΑ", είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Όπως όλοι θυμόμαστε υπάρχει η διαβεβαίωση του Θ. Καρυπίδη, ότι η ομάδα δεν πρόκειται να μείνει ακέφαλη.

Ήδη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μιλώντας προχθές στην εφημερίδα "Real Νews", αναφερόμενος στη διάδοχη κατάσταση, αλλά και γενικά στη ΒΕΡΟΙΑ τόνισε μεταξύ άλλων: «Στη Βέροια ζω εκεί και θέλω να τη βλέπω πάντοτε να προοδεύει. Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ και όπου μπορώ να βοηθήσω. Η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και θα την οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες ημέρες. Πρόκειται για μια εταιρεία από το εξωτερικό, από την Κίνα συγκεκριμένα, και σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Αλλά και αν στη χειρότερη περίπτωση δεν γίνει το deal με την Κινέζικη εταιρεία, υπάρχει και η εναλλακτική λύση του Ζήση Βρύζα που έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν.

Ενα άλλο ανοιχτό θέμα είναι η έλλειψη ρευστότητας αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ, λόγω του γνωστού προβλήματος της επιχείρησης του μεγαλομετόχου με τον όμιλο Μαρινόπουλος. Αυτή η αδυναμία πληρωμής στα επιτρεπτά χρονικά περιθώρια που δίνει ο Νόμος, οδήγησε σε προσφυγή εκτός από τον Καϊκούτ και άλλους δυο παίκτες πριν από λίγες μέρες, τους Αμπντούν και Γιουσούφ, αν και η προσφυγή τους δεν έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ.

Οι παραπάνω προσφυγές στάθηκαν αφορμή  ώστε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής, να προχωρήσει σε προσωρινή ανάκληση αδειοδότησης της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι εάν αυτή η αδειοδότηση χαθεί οριστικά, τότε δεν θα έχει δικαίωμα να ανανεώσει όποια συμβόλαια λήγουν στις 30/6, ούτε να πραγματοποιήσει μεταγραφές την καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (10/05), ενώ οι άνθρωποι της Βεροιώτικης ΠΑΕ έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχει πρόβλημα ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί και να μην υπάρξει θέμα με την αδειοδότηση.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση στενού συνεργάτη του Θ. Καρυπίδη στην εφημερίδα "ΚΕΡΚΙΔΑ", ο οποίος ανέφερε για το θέμα που δημιουργήθηκε: "Είναι κάτι που προέκυψε εξαιτίας του προβλήματος με την "Μαρινόπουλος". Ολα όμως θα τακτοποιηθούν μέσα σ' αυτή την εβδομάδα, στην οποία όλοι θα πληρωθούν κανονικά, ενώ θα οριστικοποιηθεί και η παραμονή του προπονητή. Οσο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αυτό θα τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα. Να μην ανησυχεί ο κόσμος της ΒΕΡΟΙΑΣ, όλα θ' αρχίσουν να δουλεύουν και πάλι κανονικά στην ΠΑΕ".