ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1345 φορές

Τέσσερις παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ στο φιλικό Αγάπης (φωτο)

Σε ένα ματς που το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα η μικτή Αγάπης κέρδισε με σκορ 5-4 τον Αρη, σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (05/05) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην μικτή Αγάπης αγωνίστηκαν και 4 παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι Μπατιόν, Σιόντης, Αρτσε και Ναζλίδης, με τον τελευταίο να πετυχαίνει και ένα τέρμα. Επίσης, ο Ημαθιώτης πρώην ρέφερι Σπύρος Κωτσιαντής ήταν ο ένας από τους δύο βοηθούς του αγώνα στο πλευρό του διαιτητή Τάσου Κάκου. Το παρών έδωσε με πολιτικά ρούχα και ο τραυματίας Μαλόν.

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Απόστολος Βέλλιος, που πέτυχε δύο υπέροχα τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που μάλιστα χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που έδωσε το παρών στις εξέδρες. 

Οι δύο προπονητές, Νίκος Παπαδόπουλος και Ανδρέας Σκέντζος (ο Νίκος Αναστόπουλος αγωνίστηκε ως παίκτης στο φιλικό) χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίκτες τους.

Για τον Αρη, το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μείωσε ο Ανδρέας Τάτος. 

Ο... χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά, ο φορ της ΒΕΡΟΙΑΣ, Θωμάς Ναζλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 4-1, ενώ για τον Αρη, μείωσε ο πρώτος του σκόρερ, Αντώνης Καπνίδης (4-2), με τον Εμάνουελ Περόνε να πετυχαίνει το πέμπτο γκολ για λογαριασμό της μικτής Αγάπης.

Οι παίκτες του Αρη δεν κατέθεσαν τα... όπλα και μείωσαν το σκορ με ωραίο γυριστό σουτ του Χρήστου Ιντζίδη, ενώ ο Καπνίδης με πέναλτι, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι συνθέσεις: 

ΑΡΗΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Σιδεράκης, Βουτσιάς, Σαμαράς, Σαμαρόπουλος, Μαζουλουξής, Ρόβας, Πόι, Κωνσταντινίδης, Κυβελίδης, Τάτος, Ντούνης.
Επαιξαν και οι: Τσουμάνης, Κόκε, Ν' Λουντούλου, Καλογέρης, Καπνίδης, Ιντζίδης.

ΜΙΚΤΗ ΑΓΑΠΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Σιόντης, Ζαραδούκας, Λαζαρίδης, Αναστασιάδης, Μπατιόν, Ούμπιδες, Σαλπιγγίδης, Αναστόπουλος, Χαβίτο, Βέλλιος. 
Επαιξαν και οι: Ρομάνο, Μπρίτο, Περόνε, Αναστασόπουλος, Σίτσας, Αρτσε, Ναζλίδης, Μάρτινς.