ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1229 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Σε πρώτο πλάνο ο αγωνιστικός σχεδιασμός

Επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου βρισκόταν για επαγγελματικές του υποθέσεις, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Θόδωρος Καρυπίδης, οπότε την εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις και για το διοικητικό.

Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» θα έχει συναντήσεις με τους Ζήση Βρύζα και Δημήτρη Ελευθερόπουλο ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» να έχει έτοιμη την λίστα με τους παίκτες που υπολογίζει ενόψει της ερχόμενης σεζόν και την οποία θα γνωστοποιήσει στη διοίκηση, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με αυτούς που τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά μέχρι το Σάββατο, με τους Μαραγκό, Μαλόν και Μεληκιώτη να μένουν εκτός λόγω μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ την Κυριακή δόθηκε ρεπό.

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η «Βασίλισσα», αυτό με τη Νάουσα τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί και στην θέση του οι «κυανέρυθροι» να αντιμετωπίσουν την Κ20 του συλλόγου, το πρωί της Μ. Τρίτης στο Δημοτικό στάδιο.

Επίσης, μετά τις γιορτές θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/04...