ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 889 φορές

Ελευθερόπουλος: «Να κάνουμε περήφανη τη Βέροια»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε τα εξής:

«Παρότι ήταν μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο σημερινό παιχνίδι, αφού κίνητρο είχε μόνο ο Αστέρας, η ομάδα μας μπήκε πολύ συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 0-2 με τον Ναζλίδη.

Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι ο Αστέρας θα μας πιέσει. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών και συνεχίστηκε η παράδοση να τρώμε γκολ τα οποία μπορούμε να αποφύγουμε πολύ εύκολα.

Η ουσία για μένα είναι ότι αν οι ομάδες που δεν έχουν κίνητρο αγωνίζονται με τέτοιο τρόπο, είναι ένα καλό βήμα για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα.

Σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση τον Πλατανιά που δεν ήμασταν καθόλου καλοί, η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά. Υπάρχει το θέμα των βαθμών και θα πρέπει να το λύσουμε γιατί του χρόνου η Σούπερ Λιγκ θα είναι πολύ πιο δύσκολη.

Ο σχεδιασμός που έρχεται θα είναι δύσκολος, οπότε περιμένουμε τις εξελίξεις με τον πρόεδρο για να ξεκινήσουμε και να πετύχουμε κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Συγχαρητήρια στην Τρίπολη για την ομάδα που έχει, είναι πολύ σημαντικό μια επαρχιακή πόλη να έχει ομάδα σε τέτοιο επίπεδο. Και ξεκινάνε τώρα για εμάς τα δύσκολα να κάνουμε κι εμείς τη Βέροια περήφανη αντίστοιχα, όπως είναι η Τρίπολη».