ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 854 φορές

Φινάλε με ήττα στην Τρίπολη για την διπρόσωπη ΒΕΡΟΙΑ

Με ήττα έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα με 2-1.

Οι «κυανέρυθροι», αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (9’ Μπαλάφας), δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού στην επανάληψη παρουσίασαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να φτάσουν στην ανατροπή με δύο γκολ του Ιωαννίδη (48’ και 73’).

Οι Βεροιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 9ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μαγιέφσκι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαλάφας με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη «Βασίλισσα»!

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχισε να ελέγχει το ματς και μετά το 0-1, έχοντας δύο ακόμη καλές ευκαιρίες, στο 14' με την κεφαλιά του Ναζλίδη να αποκρούεται δύσκολα από τον Μπαντή και στο 15’ με το απευθείας φάουλ του Μαγιέφσκι να καταλήγει στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Αστέρα.

Μετά το 25λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν έως την λήξη του ημιχρόνου.

Στο 26’ ο Μάσα εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 37’ ο ίδιος παίκτης γέμισε με φάουλ, ο Κώστας Γιαννούλης έκανε την προβολή όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ.  

Στο 39’ ήταν η σειρά των «κυανέρυθρων» να απειλήσουν όταν ο Μαγιέφσκι έδωσε ωραία στον Ναζλίδη, αυτός πλάσαρε τον Μπαντή, που απέκρουσε σωτήρια, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πολωνός μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας» υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που έφευγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα!

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές, με τα σουτ των Δημούτσου (41’)  και Στανισάβλιεβιτς (44’) να καταλήγουν άουτ, ενώ τον Καντιμοίρη στις καθυστερήσεις να σώζει την εστία του στο τετ-α-τετ με τον Μάσα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν γρήγορα. Ήταν το 48ο λεπτό όταν ο Ιωαννίδης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Πούγγουρα και άλλαξε πορεία, με τον Καντιμοίρη να προσπαθεί να την μπλοκάρει στον αέρα αλλά υπό την πίεση του Φούντα να την χάνει μέσα από τα χέρια του και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του!!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στο β’ ημίχρονο και στο 57’ ο Ζησόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ με το κεφάλι, ενώ στο επόμενο λεπτό νέα κεφαλιά του Φούντα είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 59’ ο νεοεισελθόν Γιουσούφ απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη την εστία του Μπαντή, αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του Αστέρα.

Στο 72’ ο Καντιμοίρης είπε εντυπωσιακό «όχι» στον Μάσα, αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του μέσου του Αστέρα, ενώ στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους.

Ο Μάσα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ναζλίδης δεν απομάκρυνε, με τον Παντελιάδη να τροφοδοτεί με κεφαλιά τον Ιωαννίδη, που με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.

Στο 78’ νέο σουτ του Μάσα με τον Καντιμοίρη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 80’ ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής επιχείρησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ πίσω από τη σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ!

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση, με το σφύριγμα του διαιτητή Κουκουλάκη να βρίσκει νικητές τους γηπεδούχους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (72’ Παντελιάδης), Ντούντου (46’ Τσάβες), Δημούτσος, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς (46’ Φούντας), Ιωαννίδης, Μάσα.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν (67' Εντζεγκέλε), Σιόντης, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Μπαλάφας, Άρτσε, Ανάκογλου, Μαγιέφσκι (75’ Μάνος), Ναζλίδης, Μεληκιώτης (51’ Γιουσούφ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/04…