ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1262 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Συμβιβασμός με Καϊκούτ, ποιοι άλλοι αποχωρούν...

Συμβιβαστική λύση βρέθηκε τελικά μεταξύ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και του ποδοσφαιριστή Σάσα Καϊκούτ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες κατέθεσε προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα του τελευταίου 1,5 μήνα.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής, που δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα την φετινή σεζόν στη «Βασίλισσα», παρά τον «θόρυβο» που προκάλεσε η μεταγραφή του, αποφάσισε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό γνωρίζοντας ότι με την λήξη του πρωταθλήματος θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κυανέρυθρους».

Ωστόσο, μετά από συνάντηση που υπήρξε με την διοίκηση, συμφωνήθηκε να γίνει κάποιος διακανονισμός και εντός της εβδομάδας θα τακτοποιηθεί το θέμα του και θα πάρει μέρος των χρημάτων που του οφείλονται, ώστε να μην υπάρξουν περεταίρω προβλήματα.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα καταθέσει στη διοίκηση την μακροσκελή (όπως όλα δείχνουν) λίστα του με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει και οι οποίοι εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Στην πόρτα της εξόδου, μετά τον Καϊκούτ, βρίσκονται και οι Λόπεζ, Καλί, Νάστος, Εντζεγκέλε, Όστοϊτς, Μπατιόν, Γεωργιάδης, όπως και οι Ραούλ Μπράβο, Νάστος και Αμπντούν που βρίσκονται ήδη σε άδεια.

Πολύ πιθανό είναι να αποχωρήσει και ο Νέτο που θέλει να επιστρέψει στον Άρη, όπως και ο Κόλα που λήγει ο δανεισμός του από την Γάνδη. Άγνωστο ακόμα είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους δανεικούς, δηλαδή τους Πούγγουρα, Γιαννούλη και Ανάκογλου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (12/04) ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.

Ατομικά γυμνάστηκαν και πάλι οι Μπατιόν και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Κόλα και Εντζεγκέλε.

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» θα συνεχιστεί την Τετάρτη (13/04) με προπόνηση που θα γίνει στο Αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.