ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 815 φορές

«Μισή» η ΒΕΡΟΙΑ στο τελευταίο εντός έδρας ματς με Ξάνθη

Το τελευταίο φετινό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της δίνει το απόγευμα της Κυριακής (10/04, 19:00) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο την Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (09/04) με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους ανέτοιμους Κόλα, Εντζεγκέλε, Μπατιόν, Γεωργιάδη, τον τιμωρημένο Γιαννούλη και τους «αδειούχους» Ραούλ Μπράβο, Νάστο και Αμπντούν!

Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Όστοϊτς λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Σάσα Καϊκούτ που θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μετά την λήξη του πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα οι Μαραγκός και Γιουσούφ συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην 18αδα αν και δεν ήταν απολύτως έτοιμοι. 

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δ. Ελευθερόπουλος για το ματς με τους ακρίτες:

Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Μαραγκός, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας, Βεργώνης, Αρτσε, Μαγιέφσκι, Καρακώστας, Ανάκογλου, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Μάνος, Ξόμπλιος και Ναζλίδης.