ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 780 φορές

Ναζλίδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης και μίλησε για την πορεία του στη ΒΕΡΟΙΑ, το μέλλον του αλλά και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την σεζόν που τελειώνει: «Κανείς στην ομάδα δεν είναι ευχαριστημένος από την φετινή σεζόν. Ξεκινήσαμε με άλλες προοπτικές αλλά το μόνο θετικό ήταν ότι μείναμε στην κατηγορία. Η ομάδα δεν είχε σταθερότητα, η φετινή χρονιά είχε πολλές παραξενιές. Είχαμε πολύ καλά παιχνίδια αλλά δεν συνέβαινε συνέχεια αυτό. Το ρόστερ αλλά και η οργάνωση προδιέθετε για κάτι καλύτερο».

Για το ότι δεν άλλαξε κάτι και με το νέο προπονητή: «Σίγουρα η ομάδα είχε το ίδιο πρόσωπο και πριν και μετά την αλλαγή προπονητή. Ο κ. Ελευθερόπουλος δουλεύει πάρα πολύ, είναι απαιτητικός, αλλά και ο κ. Γεωργιάδης έκανε καλή δουλειά».

Για την δική του απόδοση: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, ποτέ δεν είμαι γιατί θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αν είχα και εγώ μεγαλύτερη διάρκεια ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Ξεκίνησα καλά το πρωτάθλημα αλλά στην συνέχεια είχα μια περίοδο ντεφορμαρίσματος». 

Για το Grexit: «Δεν ξέρω ποια είναι η ενδεδειγμένη λύση αλλά σίγουρα τα πράγματα στην Ελλάδα χρειάζονται βελτίωση. Για να γεμίσει ο κόσμος τα γήπεδα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν σκέφτεται να πάει στον Άρη: «Ας τελειώσει πρώτα η σεζόν, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την ομάδα».

Για την πορεία του Άρη: «Ο καθένας πίστευε ότι θα κάνει το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε να γίνει από πέρυσι. Η διαφορά του Άρη είναι μεγάλη με τις άλλες ομάδες. Δεν πιστεύω ότι ο Άρης θα έχει πρόβλημα στην Φούτμπολ Λιγκ αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και όλοι θα θέλουν να γίνουν μέλος της αναγέννησης αυτής της ομάδας».

Για τον Καρυπίδη: «Σε συζητήσεις που έχουμε κάνει έχει μεγάλα όνειρα για τον Άρη, είναι πολύ αισιόδοξος. Μακάρι να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία».